11. august 2020

Derfor skal du vælge solceller

Hvis du overvejer en anden energikilde end din nuværende, er der god grund til at undersøge muligheden for at få solceller. Solceller nedbringer din udledning af CO2, så du passer bedre på miljøet ved at installere solceller frem for andre energikilder. Et solcelleanlæg består af solcellepaneler, som danner jævnstrøm via solens stråler. Herefter bliver strømmen produceret til vekselstrøm, som kan bruges i husstanden i form af elektricitet.

 

  1. En miljøskånende løsning
    I en verden, hvor der er mere og mere fokus på miljøet, er solceller en meget optimal energiløsning. Solceller nedsætter nemlig CO2-udledningen, hvis man sammenligner med andre energiformer. Faktisk kan en udskiftning til solceller spare op til 1700 kg CO2 om året. Desuden kan den strøm, du producerer, sælges til en støtteordning, hvor andre kan få glæde af den strøm, du ikke selv får brugt. Derfor kan du tjene penge på den strøm, du har tilovers.
  2. En langtidsholdbar løsning
    Når først solcelleanlægget er installeret, kræver de ikke megen vedligeholdelse. Faktisk er det nok at tjekke dem engang i mellem og eventuelt rengøre dem. Derudover holder solceller i rigtig lang tid. Den typiske garanti på et solcelleanlæg ligger på 25 år. Dermed får du altså en løsning, der ikke kræver stor vedligeholdelse, men som holder i mange år.
  3. Stort set ingen gener
    Et solcelleanlæg har ingen bevægelige dele, og det har flere fordele. Det bidrager blandt andet til fordel nr. 2 – altså at det ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Men fraværet af bevægelige dele gør også, at solcellerne ikke larmer. De er derfor ikke til gene for husholdningen eller naboerne.

Desuden er det nemt at integrere solcellerne i din bygnings ydre. Det kan f.eks. være en integreret del af taget eller en facade, og derfor lægger man ikke særlig meget mærke til anlægget. Et solcelleanlæg medfører derfor stort set ingen gener.

 

Vælg en professionel installatør af solceller

Det eneste, der er vigtigt ved valget af solceller, er, at du vælger en professionel fagmand til installationen af anlægget. Mangler du en fagmand til at installere solceller på Vestsjælland, kan du kontakte JK El & Køl ApS. De har forskellige typer af solceller, så du med garanti kan finde nogle solceller, der passer til din bolig. Uanset om du kommer fra Gørlev, Kalundborg, Slagelse eller omegn, kan du med fordel kontakte el-installatørerne, fordi de dækker hele Vestsjælland. Når først installationen er klaret korrekt og på forsvarlig vis, kan du nyde godt af de store fordele ved at have valgt et solcelleanlæg.

 

Virksomhed: JK El & Køl ApS