Udforsk de nye sofatrends

2. december 2020

 

 Sofatrends 2021 – Kom og oplev dem på egen hånd

Står du over for en investering til din stue og skal have anskaffet dig en sofa?

Hvis du er på udkig efter den nye trend og mode inden for sofaer, så kan du gå på opdagelse i sofamoden. Hvis du bor i København, kan du med fordel vælge en møbelforretning i København, hvor du har mulighed for at udforske trenden.

 

Hvad er det nye i 2020, og hvad bliver det i 2021?

I 2019 var det jordfarver, pasteller og slow living, der hørte til de største tendenser inden for boligindretning. Tiderne og moden skifter uafbrudt, og der vil i det efterfølgende blive gået i dybden med nogle af de tendenser, der ses inden for boligindretning:

  • Plyssede møbler
  • Mineralske materieler
  • Beige Nuancer
  • Rustrød
  • Ryk møblerne udenfor

 

De seneste år har tendensen været, at flere og flere har sværget mod materialer såsom velour og fløjl, og lignende disse materialer er plys kommet på banen. Det plyssede udtryk fra møblerne bidrager til en rolig og afstresset bolig.

 

I 2020 ses også en tendens til, at møblerne bryder med de skarpe linjer. Møblerne må gerne være rustikke og uperfekte, hvorved der ses mange møbler lavet af genbrugsmaterialer eller rå materialer. 

 

Jordfarverne er de senere år kommet ind i billedet, og det ser ud til, at de har tænkt sig at blive. Især beigefarven viser stor popularitet, da den også er medvirkende til at give et blødt og roligt udtryk.

 

De seneste år har pastellerne også haft stor popularitet i danske hjem, og 2020 får de stor konkurrence af den rustrøde farve, der kan give en kant til indretningen.

 

I stedet for de klassiske havemøbler er tendensen i 2020, at havemøblerne skal ligne møbler, der kunne have stået indendørs. Af denne grund ses der i dag tekstiler i vandafvisende materiale, der kan klare den danske sommers utilregnelige vejrudsigter.