Bliv en bedre leder med en coachuddannelse

23. oktober 2020

Nu kan du tage en ICF coachuddannelse online!

 

Coaching bruges i forbindelse med mange forskellige ting. Coaching er en samtaleform, hvor coachen hjælper dig med at finde frem til dine ønsker, drømme og ambitioner og giver dig værktøjer til at realisere dem. Coachen kan også hjælpe dig med at blive klogere på, hvem du selv er, og hvilke kompetencer og styrker, du besidder. Er du gået i stå i dit liv og har brug for hjælp til at komme videre, drømmer du om at blive en bedre leder, eller ønsker du at blive bedre til at håndtere stress i din hverdag? En coach kan hjælpe med mange forskellige ting, og du kan til hver en tid kontakte en coach, hvis du er i tvivl, om han eller hun kan hjælpe dig. Coaching kan bruges til hvad som helst og til hvem som helst. Kort sagt er coaching en effektiv metode, hvor du med støtte og hjælp fra coachen kan skabe og leve det liv, du ønsker.

 

Fordele ved en online coachuddannelse

 

Der er flere forskellige fordele ved at tage en coachuddannelse online. Hvis coachuddannelsen ligger langt væk fra, hvor du bor, kan du uddanne dig til coach hjemmefra uden at skulle bruge mange timer på transport hver vej. Er du bosiddende uden for Danmark, kan du også uddanne dig til coach via onlineuddannelsen. Det kan også være, at du bare foretrækker online undervisning frem for fysisk undervisning, da det matcher dig og dine behov bedre. Hos Grow2 kan du nu som noget helt nyt tage en ICF coachuddannelse online. Grow2 er den første danske ICF-certificerede institution, som tilbyder dette.

 

Det får du ud af en online ICF coachuddannelse

 

Med en online ICF coachuddannelse bliver du både en bedre coach og en bedre leder. Coachuddannelsen er altså ikke kun for dig, som ønsker at blive coach, men også får dig, som ønsker at blive en dygtigere leder. Med denne coachuddannelse bliver du i stand til at motivere og udvikle dine coachees eller dine medarbejdere, og dine egne faglige og personlige kompetencer forbedres markant. Du bliver undervist af landets bedst coaches og får derfor de bedste værktøjer til at tage med videre i dit arbejdsliv.