Kort og godt om industrirengøring

9. marts 2021

Hvad er industrirengøring?

Industrirengøring dækker over mange forskellige rengøringsydelser, der leveres til industrien. Det kan blandt andet være rengøring af maskiner og tekniske anlæg, renrum og meget andet.

 

Rengøringen i industrien er som regel noget mere omfattende både end almindelig rengøring i private hjem lige såvel som erhvervsrengøring på kontorer og hos virksomheder. Derfor kræver industrirengøring også en vis ekspertise samt de rigtige remedier og produkter, der sikrer, at rengøringen kan udføres korrekt. Hyr hjælp udefra, få professionel industrirengøring på Sjælland og få mere tid til dit eget arbejde.

 

Rengøring til medicinalvirksomheder

Firmaer der udvikler medicin eller udstyr til medicinalindustrien er nødt til at have et enormt højt hygiejneniveau, der kan fungere som en sikkerhed for de produkter, der bliver lavet. Derfor er der også særlige regler gældende for rengøring hos medicinalvirksomheder. Disse regler bliver fra tid til anden ændret, og da der netop er blevet lavet en skærpning, er det specielt vigtigt, at du i din virksomhed vælger et rengøringsfirma, der har erfaring med rengøring af specialudstyr eller en generel erfaring med rengøring hos medicinvirksomheder. Kravene og teknikkerne, der skal bruges ved medicinalvirksomheder, adskiller sig nemlig fra almindelige rengøringsmetoder på en række områder, og derfor er det rart at anvende nogen, der i forvejen har erfaring med disse teknikker.

 

Hvad indebærer industrirengøring?

Industrirengøring dækker over et stort felt af forskellige rengøringsydelser, der på mange måder adskiller sig fra andre opgaver inden for erhvervsrengøring. Somme tider har industrirengøringen med nogle lidt mere finurlige opgaver at gøre, der stadig har brug for en høj ekspertise og ekstrem professionalitet.

 

For at opretholde en effektiv og holdbar funktion har langt de fleste maskiner og tekniske anlæg i industrien brug for regelmæssig rengøring. Der er brug for fine fornemmelser, korrekte teknikker og produkter for ikke at gøre mere skade end gavn, når man skal gøre store industrimaskiner rent.

 

Det samme er gældende ved rengøring af renrum og laboratorier, hvor det er nødvendigt med et ekstra fokus på bakterier, fugt og temperaturer. Derudover kan industrirengøring også dække over rengøring af siloer og tanke samt facade- og graffitirens og ventilations- og skaktkrens.