11. august 2020

Dette indlæg er sponsoreret. 

Et træt og uoplagt udseende

Poser under øjnene giver et træt og uoplagt udseende, og det får en til at ligne, at man akkurat er stået ud af sengen, desværre bare på alle tider af døgnet. Med et mindre operativt indgreb bliver dit ansigt opløftet, hvilket vil være med til at give dig et sundere og friskere udtryk i ansigtet. Få fjernet dine poser under øjnene med en operation og undgå de mange gener forbundet dermed i fremtiden. Udover de åbenlyse kosmetiske gener forbundet med poser under øjnene, kan nogle også være præget af hovedpiner som følge af at skulle løfte øjenbryn eller åbne øjnene ekstra i et forsøg på at rette poserne ud.

 

Hvordan foregår operationen?

Operationen kan inddeles i flere forskellige faser startende med mindre en forberedelse inden det egentlige indgreb påbegyndes. Indgrebet tager lidt under en time, og begge øjenlåg opereres som regel samme dag. Proceduren starter med en grundig rensning af huden, så alle uønskede bakterier er fjernet. Dernæst lægges der en lokalbedøvelse, så du slipper for at mærke nogen form for stikken eller prikken under indgrebet. Herefter er det selve indgrebet, der igangsættes. Der lægges et lille snit for at fjerne overskudshud, der netop er hvad, der er med til at danne poser under øjnene. Her forkortes senebåndene så, så opløftningen kan holde i lang tid. Derved er indgrebet faktisk allerede overstået og såret syes til sidst sammen. Stingene fjernes en uge efter operationen, og arret efter disse bliver oftest usynlige efter få uger.

 

Medbring besidder

En besidder er en tryghed for både patient og læge, da man herved i højere grad sikrer sig, hvis der skulle være opstået misforståelser eller utilstrækkelig vejledning. Du er derved sikret, at du ikke er den eneste, der hører og ser, hvordan indgrebet foregår, og da et operativt indgreb som dette ofte også kan være forbundet med en del nervøsitet, kan man nemt have glemt information, når man kommer hjem igen. Derfor er det enormt rart og trygt at have en anden med, der kan huske for dig, eller som eventuelt kan tage noter for dig, så du ikke misser vigtig information om, hvordan operationssårene skal plejes i tiden efter.