Vælg en tandlæge i Rødovre og få smilet tilbage

11. marts 2021

At gå til tandlæge er en vigtig del i at passe på og pleje sine tænder. Man passer bedst på sine tænder ved at huske tandbørstningen to gange om dagen og ved at bruge tandtråd. Derudover bør man minimere sit forbrug af syre- og sukkerholdige drikke, da disse kan lede til misfarvninger på tænderne samt skade emaljen.

Dog kan det stadig gå skævt med mundhygiejnen, og derfor er det vigtigt at se sin tandlæge. Tandlægen hjælper først og fremmest med at identificere tandproblemer såsom begyndende huller eller tandkødsbetændelse. Mundsygdomme kan i værste tilfælde sprede sygdom via blodbanerne til resten af kroppen, hvis ikke der tages hånd om dem i tide.

Så ofte bør du se din tandlæge

Det er meget individuelt, hvor ofte man bør gå til tandlæge. En tommelfingerregel siger, at man bør gå til tandlæge minimum hvert andet år, men er man i risiko for at udvikle tand- og mundsygdomme såsom paradentose, så vil tandlægen typisk indkalde dig til tjek oftere.

Tandlægerne bruger et farvekort til at vurdere, i hvilken risikozone du ligger, og dermed hvor ofte du skal til tandlægen. Udgangspunktet for vurderingen baseres på din nuværende sygdomsaktivitet, din risikoprofil og din sygdomshistorik.

Vælg en lokal tandlæge i Rødovre

Trænger tænderne til et tjek, kan du med fordel vælge en kvalitetsbevidst tandlæge i Rødovre, eller bare der, hvor du bor. Tandlægerne hos Carlsro i Rødovre har mange specialister under samme tag og tilbyder en omsorgsfuld behandling, hvor der altid tages hensyn til individuelle ønsker og behov. De forstår, at mange har tandlægeskræk, og gør sig derfor altid umage med at gennemgå processen både før og under tandbehandlingen.