Lås og sikkerhed i dit hjem

25. februar 2021

Låsesmed i Valby siden 1942

En erfaren låsesmed er en dygtig låsesmed. Med sin grundlæggelse i 1942 er låsespecialisten John R. Hanson A/S faktisk Danmarks ældste specialfirma indenfor låse- og sikringsbranchen, og er i dag stadig en af de førende indenfor deres branche. Butikken har lagt på samme adresse i Valby siden firmaets oprettelse, og er dermed en af de gode gamle Valby-erhverv. Låsespecialisten John R. Hanson lægger vægt på service i høj kvalitet baseret på dybe kompetencer.

John R. Hanson A/S har en bred vifte af erfaringer inden for bl.a. alarmer, nøgler og adgangskontrol, og deres konsulenter er kompetente og faguddannede.

 

Med en døgnåben låsesmed behøver du ikke sove på måtten

Det er slut med åbningstider: John R. Hanson A/S er nu din døgnåbne låsesmed i Frederiksbjerg og Valby. Der er intet værre end at stå ude foran sin hoveddør midt om natten uden at kunne komme ind, så en døgnåben låsesmed i dit område er en uvurderlig hjælp. På den måde er man altid garanteret, at man vil kunne komme ind i sit hjem hvis uheldet skulle være ude – uanset tidspunkt på døgnet. John R. Hanson bestræber sig på at være førende inden for montørarbejde af højeste kvalitet, og med døgnåben service er dette ikke længere begrænset til de solrige timer.

 

Trygge byture med en døgnåben låsespecialist

Du kan nu trygt tage ud og male byen rød. Låsespecialisten John R. Hanson har din ryg døgnet rundt, så du slipper for at stå og fryse udenfor mens du febrilsk forsøger at dirke din egen hoveddør op. Med deres døgnhjælp er Danmarks ældste specialfirma indenfor låse- og sikringsbranchen klar til at hjælpe dig når som helst.