Tandlægerne Danielsen skifter navn til Colosseum Tandlægerne Næstved

18. marts 2020

Dette indhold er sponsoreret

Nyt navn, men samme dygtige tandlæger

Selvom Tandlægerne Danielsen skifter navn til Colosseum Tandlægerne Næstved pr. 1. juni, vil du stadig blive mødt med den samme gode og grundige tandservice, du har været vandt til, med de samme tandlæger og tandassistenter. Tandlægerne vil fortsat prioritere din tid og tage sig tid til at besvare alle mulige spørgsmål, du måtte have. Tandklinikken vil med sit nye og moderne navn skabe imødekommende og rolige rammer, så det bliver behageligt at sidde den korte tid i venteværelset og behandlingsrummene.

 

Lokal tandlæge i Næstved med høj ekspertise

Tandlægerne og klinikassistenterne er en lokal tandlæge i Næstved med mange års erfaring med tandbehandlinger.  De bestræber sig på at være dygtige. Personalet er veluddannet og sørger løbende for at tage efteruddannelser. Erfaring og viden er helt i top. Fokusset ligger på den enkelte patient under hele tandtjekket. Du kan derfor bare sætte sig til rette i stolen, slappe af, og lade tandlægerne udføre kvalitetsudført arbejde.

 

Tandklinik i Næstved til ethvert behov

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved udføres sikre behandlinger i alt fra eftersyn til tandkirurgi til sygdomsbehandling. Du vil desuden få den bedste rådgivning til bl.a. vedligeholdelse af tænderne med på vejen. Se Colosseums nye og moderne tandklinik og oplev en strålende tandplejebehandling, der opfylder alle tænders behov. Tandklinik Næstved tager desuden også stort hensyn til tandlægeskræk. De ved godt, det ikke altid er så sjovt at gå til tandlæge. Derfor er det for dem særligt vigtigt at skabe et godt, sundt og roligt miljø, hvor der også er tid til at snakke med patienten, så patienten får en god oplevelse hos tandlægen.