Fordele ved rynkebehandlinger

15. marts 2021

Rynkebehandlinger – hvilke findes der? 

Rynker kan både være smukke og give ansigtet karakter, men de kan også være medvirkende til, at du ser ældre ud. Med alderen mister huden sit fugtniveau og produktionen af kollagenfibre og hyaluronsyre falder. Dette medfører, at huden trækkes nedad, hvilket kan få rynkerne til at træde frem som furer, indsunkne kinder eller nedadvendt mundvige.

Hvis en af disse ovenstående ting er tilfældet for dig, er det muligt at få foretaget en rynkebehandling, der igen kan give dig et yngre udtryk.

 

Rynkebehandling i ansigtet  

Når vi smiler, trækker musklerne i ansigtet sig sammen, hvilket især gør sig gældende for musklerne omkring munden. Dette resulterer i foldninger i huden, hvorved smilerynker opstår.

Hvis du synes, at dine smilerynker er for dybe, kan du få foretaget en behandling, hvor man ved brug af fillers reducerer dine rynker. Fillers er en gel, der består af vand og hyaluronsyre og kan bidrage til at forfine ansigtets linjer, hvorfor det er velegnet til behandling af rynker ved munden.

Fillers er ikke permanente, hvilket betyder, at behandlingen skal gentages efter 6 måneder cirka.

Hvis du har smilerynker ved øjnene, er den bedst mulige måde at fjerne disse på ved brug af botox. Botox er en behandlingsform, der gør således, at musklen ikke længere har mulighed for at trække sig sammen og danne smilerynker. Botox skal genfyldes efter 3-6 måneder.

Har du bekymringsrynker? Bekymringsrynker er rynker mellem øjenbrynene og har fået sit navn af, at de får personen til at se vred, frustreret eller bekymret ud.

Hvis du ønsker at få disse fjernet, er dette også muligt ved at få foretaget en behandling med enten fillers eller botox. Af de to alternativer er fordelen ved at gøre brug af fillers, at din naturlige mimik ikke forandrer sig, hvorfor det giver et mere naturligt resultat end botox.

 

Rynkebehandling i København

Hvis du mener, at nogle af ovenstående behandlinger kunne være noget for dig, findes der klinikker i København, der tilbyder et bredt udvalg af rynkebehandlinger, så hvorfor ikke slippe af med alderstegnene og se ung og frisk ud igen?