Gode råd til renoveringsprojektet

3. juni 2022

Kend dine behov

Når du står overfor et renoveringsprojekt, er det allervigtigste første skridt at kende dine egne behov. Du skal på forhånd gøre dig klart, om det er et æstetisk ansigtsløft af din bolig, eller om du har akut behov for en praktisk ændring i dit hjem.

 

Det er uhyre vigtigt, at du er bevidst om dit fokus og dine prioriteter, inden renoveringsprocessen går i gang. På den måde er det nemmere at tilrettelægge et arbejdsprogram og lægge en plan, og det er lettere for din murer og tømrer at følge din tankegang.

 

Det vil derudover være mere overskueligt for dig at korrigere planen løbende, hvis uforudsete udfordringer dukker op. Når du har styr på dit behov og din førsteprioritet, er det lettere at skære det overflødelige fra – eller blot udsætte det.

 

Kend dine evner og dit budget

Når dit hus skal underlægges en renovering, kan der være en ret betydelig sum at hente, hvis du ordner tingene selv. Det er i hvert fald gældende, hvis du har hænderne skruet ordentligt på. Hvis du allerede nu ved, at du er håbløs med en skruemaskine, er det nok den bedste brug af dine penge at hyre professionelle håndværkere.

 

Hvis dine håndværksmæssige evner er begrænsede, skal der være plads til at hyre en tømrer i selv det strammeste budget. Hvis du selv kaster dig over opgaven uden evnerne, så ender det med at blive et stort spild af materialer, da resultatet i bedste flad bliver middelmådigt.

 

Find en tømrer i Hellerup og Gentofte

Hvis du leder efter en tømrer i Hellerup og Gentofte, er LUMA Byg højest sandsynligt det firma, du skal have fat i. De har mange års erfaring inden for området og udfører opgaver i topkvalitet. Du kan med fordel besøge deres hjemmeside og blive klogere på deres profil.