Brug for plads? Find et lagerthotel

3. august 2020

Dette indlæg er sponsoreret. 

Pladsmangel? Opbevar dine ting hos Holger Danske

Skal du flytte fra noget stort til noget småt? Eller skal du udstationeres? Og har du i den forbindelse brug for opbevaring af dine ting? Så kan det være en ide at kontakte et firma, der tilbyder dette til erhverv og private. Der findes mange muligheder for opbevaring i Århus og København, hvis du ikke har plads til alle dine ting af den ene eller den anden årsag. Det kan være mange forskellige ting, der skal opbevares, og derfor er der også forskellige muligheder afhængigt af, hvad der passer til dine behov. Det kan være lagerhotel, container opbevaring, møbelopbevaring eller opbevaringsrum.

 

Dine ting er sikre i et opbevaringsrum

Mange opbevaringsforretninger tilbyder opbevaringsrum, hvor du kan have dine ting, mens du ikke selv har plads til dem. Her er tingene sikre, da hallerne ofte er videoovervåget, opvarmet og tyverisikret. De er derudover åbne alle ugens dage, så du kan komme til dine ting, når det passer dig. Det sker dog kun efter aftale med udbyderen og mod et mindre gebyr. Hvis du ønsker det, kan dine ting også blive indpakket. På den måde kan du være sikker på, at dine ting har det godt og ikke kan blive stjålet.

 

Både til privat og erhverv

Hvis du for eksempel står og skal flytte til udlandet, udstationeres eller flytte til en mindre bolig, kan du få opbevaret dine ting. Længden af perioden er ikke afgørende, så hvis du har brug for hjælp til mere plads, kan du med fordel kontakte et firma, der kan sørge for opbevaring. Derudover er det ofte muligt at få opbevaret ting i både private og erhvervsmæssige henseender. De ovenstående løsninger kan nemlig også anvendes som fjernlager, hvis din virksomhed ikke har plads til alle jeres varer.