Øg sikkerheden i dit hjem med disse låse

23. november 2022

Sådan øger I virksomhedens sikkerhed

 

En korrekt sikkerhedsløsning er alfa og omega for industrien og diverse erhverv, hvor der er særligt behov for konsekvent adgangskontrol og ro i sindet, når natten falder på. Virksomheder bruger i dag både automatiske porte, overvågningssystemer og mekaniske eller elektroniske låse til at øge sikkerheden omkring deres virksomhed, men der er god grund til at overveje, om jeres sikkerhedssystem har brug for en optimering. Her følger derfor en oversigt over sikringssystemer, der er værd at overveje som virksomhedsejer:

 

  • Et overvågningssystem: Enhver virksomhed bør have overvågning i et eller andet omfang. Det kan ikke kun komme jer til gavn i tilfælde af indbrud, men det kan generelt skabe en større følelse af sikkerhed og give jer en større fleksibilitet i jeres arbejdsgange og med jeres adgangskontrol.

 

  • Automatiske porte: Det er en rigtig god ide at investere i automatiske porte, der kan hegne jeres område ind. Medarbejdere, der skal have adgang gennem disse porte, vil få en fjernbetjening eller kode, der kan give dem og kun dem adgang.

 

  • Elektroniske låse: Der findes mange løsninger med mekaniske låse i dag, som bestemt lever op til høje sikkerhedskrav, men en elektronisk lås er og bliver væsentligt mere sikker. En elektronisk lås virker – modsat en mekanisk lås – gennem nøglebrikker, koder eller gennem de ansattes mobiler. En elektronisk lås tilbyder derfor også større fleksibilitet, og så kan I give adgang til relevante medarbejdere uden at producere et utal af mekaniske nøgler.

 

Flere grunde til at vælge en elektronisk lås over en mekanisk lås

 

En elektronisk lås tilbyder ikke kun et højere sikkerhedsniveau end en mekanisk lås, fordi den er styret af software. Den giver også et højere sikkerhedsniveau, fordi døre med elektroniske låse automatisk låses, når du lukker døren. I behøver derfor ikke bekymre jer om, hvorvidt der er låst ordentligt af. Derudover vil i automatisk samle data over, hvornår døren er blevet låst op, hvilke nøglebrikker der er brugt til formålet, samt have mulighed for eksternt at låse døre op for besøgende. Selvom man altså er nået langt med de mekaniske låse, er der et væld af fordele i at prioritere en elektronisk lås til sikring af sin virksomhed.