Æstetisk flotte resultater

5. marts 2021

Borgerne i Brønshøj kan nu glæde sig til at få sunde og smukke tænder på tandlægeklinikken Smile Space, som netop lige er åbnet ved Brønshøj Torv. Her er der fokus på æstetisk flotte resultater ved enhver tandbehandling. I fronten står tandlæge Idelis, som har mere end 15 års erfaring i tandlægefaget, og sammen med tandplejeren og det øvrige personale er hun klar til at tage sig godt af borgernes tænder hele ugen fra mandag-fredag.

 

Af behandlinger tilbyder de:

  • Kroner og broer
  • Rodbehandlinger
  • Behandling af paradentose
  • Tandimplantater
  • Tandregulering
  • Tandblegning

 

... og selvfølgelig kompetent vedledning i, hvordan man holder en sund mundhygiejne.

 

Professionelle tandreguleringer med Invisalign og LitewireTM

Hos tandlægen i Brønshøj er det muligt at få en tandregulering med Invisaling. Invisaling er en tandreguleringsform, som er blevet meget populær for sin transparens og diskretion - det er en tæt på usynlig skinne, som diskret retter tænderne på plads. Invisalign bruges ofte til mindre kosmetiske behandlinger, men kan på lige fod anvendes ved funktionelle tandproblemer.

Smile Space tilbyder behandling med Invisalign til konkurrencedygtige priser: alt efter behandlingens kompleksitet koster Invisalign mellem 15.000-38.000 kroner.

 

LitewireTM er et andet middel til at regulere tænderne. Her er det blot de forreste tænder - og dermed de tænder, som du smiler med - der reguleres. Tråden sættes fast bag på tænderne, så du diskret, og på blot 6 måneder, kan få det smil, du altid har drømt om.

 

Få en gratis forundersøgelse

Kan du ikke vente med at få et sundt og smukt smil, så byder tandlægeklinikken velkommen til en gratis forundersøgelse, som du kan booke lige her. Sammen finder I ud af, hvilken løsning, der er den rigtige for dig og dine tænder. Du kan se mere, om hvilke kosmetiske tandbehandlinger, de tilbyder, ved at klikke på: Tandlæge i Brønshøj.