Lej en bus til firmaturen

3. november 2022

Tag på teambuilding-tur

I en virksomhed er sammenholdet og relationen mellem kollegaer alfa og omega. Et veludført stykke arbejde kræver en vis mængde kommunikation, og kommunikationen er ganske enkelt bedre, når de ansatte synes om og forstår hinanden. I den forbindelse spiller teambuilding en central rolle, for der præsenteres nye rammer for dannelsen af relationer. Ved at se sine kollegaer i anderledes situationer får man et bedre kendskab til privatpersonen bag. Det forbedrer firmaets sociale niveau, hvilket igen styrker effektiviteten. En glad medarbejder er en hårdt arbejdende medarbejder. Det er videnskabeligt bevist, at man er mere tilbøjelig til at gå den ekstra mil, hvis man er motiveret af positive omstændigheder.

 

Hvor går turen hen?

Teambuilding kommer i mange forskellige varianter. En teambuilding-session kan vare et par timer, mens teambuilding-ture kan strække sig over flere dage. Ved at investerer mere tid i sammenholdet via en tur, får man som virksomhed større udbytte af aktiviteten. Men det store spørgsmål er så, hvor turen skal gå hen. Dette afhænger i høj grad af firmaet budget. Hvis der ikke er de store midler, kan en tur i det danske land sagtens gøre det. Det er dog altid et hit at hive de ansatte med uden for landets grænser. Hvis virksomheden har samarbejdspartnere i udlandet, vil det være oplagt at besøge dem. Derved kan man forene forretning og fornøjelse.

 

Hvorfor leje en bus til teambuilding-turen?

Hvis du står for planlægningen af næste teambuilding-tur, synes du nok, at gode råd er dyre. Her får du derfor et godt og enkelt råd: Lej en bus til næste firmatur. Rigtig mange virksomheder vælger at leje en bus til deres ture, fordi det simpelthen er den nemmeste og billigste løsning. Derudover giver det jer en vis fleksibilitet, så programmet kan ændre sig undervejs. At leje en bus har også den store fordel, at turen allerede starter under transporten. Kollegaerne har mulighed for at snakke og knytte bånd, og der kan igangsættes aktiviteter, mens bussen kører.