Bliv klogere på landbrugsrådgivning

24. juni 2022

Hvad er landbrugsrådgivning?

Hvis du arbejder inden for landbruget, er det en god idé at benytte dig af landbrugsrådgivning. Som ordet indikerer, dækker termen over rådgivning til de mange landbrug i Danmark. Du kan som landbrugsdrivende få hjælp til alverdens regler og praktiske ting, som følger med det at holde et landbrug kørende. Du har som fagperson godt styr på driften, men der ligger en masse vigtig information uden for dette fagområde. Det er disse aspekter, som du kan få belyst via den professionelle rådgivning. Landbrugsrådgivning giver bedre forudsætninger for et veldrevet landbrug. Derfor er der kun plusser ved at gøre brug af den.

 

Få hjælp til økonomi, tilskud og generationsskifte

Med landbrugsrådgivning slipper du for ubehagelige overraskelser i driften. Rådgivningen kan assistere dig, hvis du har et behov for at søge økonomisk tilskud. Landbrugsrådgivningen kan også komme på tale i forbindelse med nytænkning af forretningsplaner og planlægning af generationsskifte på gården. Med professionel hjælp ved hånden er du sikker på, at alt foregår i overensstemmelse med lovgivningen på området. Landbrugsrådgivning er derfor en betryggende foranstaltning, hvor du bliver gjort bevidst om alle dine mulige fordele og eventuelle udfordringer.

 

Landbrugsrådgivning hos KF Miljø

Hvis du har behov for landbrugsrådgivning, kan du med fordel benytte dig af Karen Feddersens råd og vejledning. Hendes virksomhed KF Miljø har mange års erfaring inden for området og har hjulpet over 1300 igennem alverdens situationer. Hvis du er i tvivl om proceduren inden for landbrugsrådgivning, kan du kontakte KF Miljø og blive klogere på mulighederne. Når dit landbrug står overfor ændringer af en større størrelsesorden, kan rådgivningen være tungen på vægtskålen, som får alt til at lykkes. Alt dette kan KF Miljø oplyse dig nærmere om, så du ved præcis, hvad du kan forvente.