Tilkald en dygtig kloakmester, når du oplever problemer med kloakken

3. februar 2021

Har du problemer med kloakken, skal du have en professionel og kompetent kloakmester til at komme ud og kigge på den. En kloakmester kan hjælpe dig uanset hvilken form for problem, du oplever med din kloak, herunder:

  • Rensning/tømning af kloakker
  • Slamslugning
  • Spuling
  • Rensning af tanke
  • TV-inspektion

Køge Slamsluger står til rådighed for dig, og deres kloakmester står altid klar. De sørger for med TV-inspektion hurtigt at finde problemet og gøre noget ved det.

Rensning af alle slags kloakker

Hos Køge Slamsluger står deres kloakmester klar til at rense alle former for kloakker, og de påtager sig både store og små opgaver.

En forstoppelse af en kloak kan ske på mange forskellige måder. Det kan være materiale fra køkkenet, som har sat sig fast på indersiden af rørene og gjort, at de er stoppet til. Det kan også være, at kloakledninger sidder, så der står vand. Derudover kan det også skyldes rotter eller trærødder. Uanset hvad der er grunden til at kloakken hjemme hos dig er stoppet, står de hos Køge Slamsluger klar til at finde roden til problemet og gøre noget ved det hurtigt og effektivt.

De har desuden investeret i nye og moderne maskiner og teknologier, således at de kan tilbyde dig både fordelagtige priser og miljøvenlig rensning i højeste kvalitet.

Døgnåbent hos Køge Slamsluger

Hos Køge Slamsluger ved de, at problemer med kloakken ikke altid sker mellem kl 8 og 16 på hverdage. De har døgnåbent og deres kloakmester står klar til at rykke ud og hjælpe dig, uanset på hvilket tidspunkt af døgnet problemerne med din kloak opstår. Du kan kontakte Køge Slamsluger på tlf.: 56 65 04 68, hvor de sidder klar til at hjælpe hele døgnet rundt.