Køb de rette maskiner til havearbejdet

3. august 2020

Dette indlæg er sponsoreret. 

Alt til din have – nye og brugte maskiner

Foråret er kommet og sommeren er på trapperne, hvilket betyder, at du og mange andre selvfølgelig gerne vil ud i haven og nyde det gode vejr. Derfor er det selvfølgelig vigtigt med en have, hvor du kan føle dig tilpas og slappe helt af. Det kan for mange være uoverskueligt at holde haven i skak og opretholde hyggen hele sommeren uden konstant at skulle være på arbejde. Hos Jongshøj Maskiner har de både nye og brugte maskiner til både private og erhverv, som kan gøre dit havearbejde legende let.

 

Få havemaskiner til lige netop dine behov

Uanset om du har en stor eller en lille have er der mange ting, der skal fikset - græsset skal slås, hækken skal klippes, og så skal du selvfølgelig også af med alt haveaffaldet bagefter. Til alle disse opgaver er det vigtigt, at du har de rigtige maskiner.

Hvis du eksempelvis ikke har tid, overskud eller kræfter til at slå græsset selv, kan du alligevel få lov at nyde en nyklippet græsplæne hver dag med en robotplæneklippere. Du kan få gode kvalitets robotplæneklippere fra mærker som Husqvarna eller Stiga, som begge er populære mærker, der forhandler plæneklippere i høj kvalitet. Derudover er robotplæneklippere fra disse mærker også støjsvage, og du kan altså slå græs alle døgnets 24 timer uden at forstyrre.

Hvis du har et stort græsareal kan du med fordel anskaffe en havetraktor. Her kan du fx vælge en fra mærket Husqvarna, som tilbyder effektive og meget brugervenlige traktorer, der kan hjælpe dig med at klippe perfekte hjørner og undgå diverse forhindringer, der kan komme i vejen på din græsplæne. Samtidig kan du også vælge en havetraktor med flere funktioner, så den også kan bruges som kost og som snerydder i vinterperioden.

 

Havemaskiner til alle tænkelige formål

Der findes et utal af maskiner, som du kan anvende i haven, og hvis du går meget i haven, kan du også overveje, om ikke du har brug for flere maskiner, som for eksempel:

  • Hækkeklipper
  • Trimmer eller buskrydder
  • Havefræser
  • Motor- eller kædesav

Der er i hvert fald mange maskiner, som kan være med til at lette arbejdet, og der er masser af professionel hjælp at hente hos Jongshøj Maskiner, så du kan få en eller flere havemaskiner, der passer til lige netop dine ønsker og behov.