6. september 2023

Løsning på kloakproblemer

Har du haft eller har du på nuværende tidspunkt kloakproblemer i dit hus eller din lejlighed, så ved du også, at kloakproblemer ikke er et sjovt anliggende. Som husejer er du desuden selv ansvarlig for din kloak, hvorfor der kan være fordele i at forebygge kloakproblemer. For at forebygge eventuelle kloakproblemer, kan det først og fremmest være en god idé at vedligeholde din kloak. Ved at vedligeholde din kloak kan du undgå fugtskader, rotter, oversvømmelse og dårlig lugt. For at vedligeholde din kloak, bør du efterse husets brønde mindst to gange om året – hvor forår og sent efterår er de bedste årstider. Dernæst bør du også tømme din septiktank jævnligt, såfremt du har en. Din kommune vil oftest kræve en tømning mindst en gang om året, hvortil der bruges en slamsuger, hvorfor du ikke selv kan klare tømningen som civilperson.

 

Hvornår skal du hyre en kloakmester?

Er problemet allerede sket, og overvejer du derfor, om du skal hyre en kloakmester? I så fald er der flere retningslinjer du kan følge. Tegn på, at du bør kontakte en kloakmester, er blandt andet:

  • Hvis dit toilet ikke vil skylle ud eller vandstanden stiger
  • Hvis din kælder begynder at blive mere fugtig end sædvanlig
  • Hvis du oplever fugt omkring tagbrønde
  • Hvis jorden er sunket på områder af din grund
  • Hvis du har rotteproblemer
  • Hvis du oplever ubehagelig og vedvarende lugt

 

Toms Kloakservice

Der kan være flere årsager til, at du har kloakproblemer, men er problemet først opstået, vil du oftest have behov for at hyre en professionel kloakmester. Toms Kloakservice er en autoriseret kloakmester, som kan klare alt indenfor kloakarbejde – eksempelvis slamsugning eller spuling. Deres erfarne kloakmestrer er opdateret indenfor de nyeste teknikker, hvorfor de kan tilbyde innovative og holdbare løsninger. Har du derfor kloakproblemer i Faxe, Næstved eller generelt i Sydsjælland, kan du derfor trygt overlade kloakarbejdet til Toms Kloakservice.