Hvad er en slamsuger?

6. september 2023

Slamsugeren – kort fortalt

Måske har du gået på en villavej før, hvor det lugtede enormt dårligt, og lidt længere nede ad vejen var der en stor lastbil, der var i gang med at opsuge slam. Ja, slam lugter rigtig dårligt og kraftigt, så det er også vigtigt at få det renset en gang imellem. En slamsuger kan være monteret på en vogn til en traktor eller på en lastbil, og den er designet til at opsuge skidt og slam op i dens tank. Oftest bruges slamsugeren til at rense kloaker, men den kan også benyttes i forbindelse med at fjerne flydende affald eller kemikalietransport. Oftest benytter private sig af slamsugning, hvis de har et tilstoppet kloakrør.

 

Hvad koster en slamsugning?

Prisen på en slamsugning afhænger af opgavens omfang. De fleste opgavers omfang falder dog under den gennemsnitlige slamsugningstid på ca. 1-2 timer, og timeprisen for en slamsugning ligger ofte på omtrent 1.000 kr. Det er dog værd at bemærke, at der er tillæg i weekenderne og om aftenen, så leder du efter den bedste pris, så kan de være en god ide at indhente forskellige tilbud rundt omkring og få foretaget arbejdet om dagen.

 

Vælg en lokal slamsuger til din opgave

Du kan med stor fordel støtte lokalmiljøet ved at vælge en lokal kloakmester, der kan foretage slamsugningen. Ved at vælge lokalt kan du ofte indhente gode tilbud, og du vil også spare på transportudgifter. Har du også brug for akut hjælp, så er en lokal kloakmester det bedste valg, da de hurtigt kan rykke ud i akutte situationer. Bor du f.eks. i Nordvestsjælland kan du med stor fordel få hjælp hos din lokale kloakmester, der f.eks. foretager slamsugninger i Holbæk.