Hold din sommerferie i Danmark

18. februar 2021

Campingplads med masser af muligheder

Har du brug for et afbræk fra hverdagen, og er du på udkig efter det perfekte feriested inden for landegrænserne? Har du brug for et sted med mange forskellige aktiviteter, hvor ungerne kan have det sjovt og få nye legekammerater, kan camping være den perfekte løsning på dine feriespekulationer. Nakskov Fjord Camping er en campingplads med masser af muligheder for hele familien, så her kan I alle få den perfekte ferieoplevelse, hvad end I ønsker sjov og leg, afslapning og ro eller skønne naturoplevelser. Campingpladsen er det perfekte eksempel på, hvorfor man ikke behøver at tage langt væk for at få de perfekte ferieminder, så tag på opdagelse ved perlen på Lolland Falster.

Ferie tæt på vand og natur

Kør sydpå til Lolland Falster og oplev det skønne område omkring Nakskov Fjord Camping. Campingpladsen ligger lige ned til en sandstrand, så der er rig mulighed for, at alle vandhundene kan få deres ønsker opfyldt med vandleg og badning, mens strandløverne får sig en slapper i solen. Desuden ligger campingpladsen tæt på et yderst naturskønt område ned Nakskov Fjord, der husker dig på, at du ikke behøver at tage langt væk på ferie for at få de særligt mindeværdige oplevelser. Nakskov Fjord er en lavvandet fjord og er derfor perfekt til børnefamilierne, der også gerne vil have de mindste med i vandet.

Gode overnatningsmuligheder

På Nakskov Fjord Camping har du rig muglighed for at vælge den type overnatning, der passer bedst til dig og din familie. Ønsker du fast grund under jorden, kan du vælge at leje hytter, hvor du kan vælge mellem familiehytter, Mobile Home og luksushytter. Vil du gerne lidt tættere på naturen og rigtigt mærke feriefølelsen i alle lemmer, kan du også vælge at leje en plads til autocamper, campingvogn eller telt.