Sundt indeklima

18. marts 2020

Grundig og miljøvenlig kontorrengøring er alfa og omega for at din arbejdsplads kan være velfungerende – og til at holde ud at være på. For med et godt og sundt indeklima følger også et godt arbejdsmiljø, hvor sygdom udebliver og medarbejdernes trivsel højnes. Vælg grønne og miljørigtige rengøringsmidler og -løsninger – ikke kun for at redde planeten, men også for at tage hensyn til din og andres sundhed.

 

Et godt – og rent - førstehåndsindtryk

Et højt niveau af renlighed på kontoret er ikke kun med til at sikre dine medarbejderes hverdag. Det sender også et godt signal til kunder, samarbejdspartnere eller andre, som lægger deres vej forbi jeres kontor. Det er med til at give dine gæster et godt førstehåndsindtryk, som kan være helt essentielt i forhold til jeres forretning. Du kender det jo sikkert også godt fra dig selv: Indelukkede lokaler, usoignerede personer, ildelugtende toiletter osv. får alarmklokkerne til at ringe. Men nogle gange kan det også være nogle mere latente urenligheder, der resulterer i et dårligt indtryk. Og selvom vi måske fornemmer det – er det ikke altid, vi ser det.

 

Synlige og usynlige konsekvenser af dårlig kontorrengøring

For det kan være vanskeligt at skelne mellem god, ordentlig og dybdegående rengøring og utilstrækkelig rengøring med det blotte øje. Det er nemlig ikke kun den ophobende mængde støv under tastaturet eller fraværende støvsugning under gulvtæppet, der er konsekvenser af, at rengøringshjælpen har sprunget over, hvor gærdet var lavest. Det er også de usynlige bakterier, som naturligvis er til stor gene.

 

Kom det dårlige indeklima til livs

Og idet bakterierne er usynlige, bliver det praktisk talt umuligt at gennemskue, om kontorrengøringen har været fyldestgørende. Derfor handler det om at finde et troværdigt, erfarent og kvalitetssikret rengøringsfirma, der kan udføre grundig og pålidelig kontorrengøring. Hvis din arbejdsplads befinder sig i København eller Frederiksberg kan et firma som Professionel Erhvervsrengøring A/S anbefales. Så kom sygdommene og det dårlige indeklima til livs med grundig kontorrengøring – til glæde for både dig, dine kunder og dine medarbejdere.

Virksomhed: Professionel Erhvervsrengøring A/S