Forlæng udesæsonen med en erhvervsmarkise

17. november 2020

Erhvervsmarkiser: Skab et hyggeligt uderum for dine gæster

 

Vi er så småt på vej ind i vintersæsonen, hvor månederne bliver koldere og mørkere. Gæsterne på restauranter og caféer vil naturligt søge indenfor og nyde en kop varm kakao eller et varmt måltid. Dog kan det mærkes og ses i regnskaberne, når antallet af udegæster daler - men frygt ej! Der er en måde, hvorpå I som erhvervsdrivende - hvad end I driver et hotel, en restaurant eller café - kan holde lidt længere på udegæsterne. Vil I vide hvordan? Så læs videre her, hvor vi taler om de mange fordele ved erhvervsmakiser.

 

Forlæng udesæsonen med erhvervsmakiser

 

Der er rigtig mange fordele ved at investere i en markise til hotellet, restauranten eller caféen. En markise skaber et ekstra rum på ejendommen, som udefra får stedet til at se større ud - og endda også mere indbydende! En markise skærmer af for vind, regn og slud, så man kan sidde uforstyrret udenfor og nyde sine måltider. Brug gerne en markise i kombination med en terrassevarmer - på den måde er det nemmere at holde varmen i de koldere måneder, fordi varmen stiger op og cirkulerer under markisen. Derudover fylder en markise ikke særlig meget; man slipper for stolper, der er i vejen, og så kan den nemt rulles sammen - enten manuelt eller med motor.

 

Få en erhvervsmarkise, der passer til stilen

 

Man kan sætte et personligt præg på markisedugen, så den passer til den stil og det udtryk, som I ønsker. Har I allerede en markise, kan I blot nøjes med at udskifte jeres erhvervsmarkiser og give udearealerne nyt liv. I kan fx få tilpasset farven på markisen samt sætte jeres eget præg på mønsteret, og få lavet tryk med eget logo - det er kun fantasien, der sætter grænser.