Forebyg smittespredning

2. december 2020

Håndsprit på erhvervsarbejdet

Der var ikke særligt mange, der havde forventet, at coronapandemien pludselig ville brage ind i hverdagen og vælte hverdagen hulter til bulter - men det gjorde den. Derfor er der nogle vigtige retningslinjer alle skal overholde - især når du er på kontoret arbejdet - for at forebygge smittespredningen og holde erhvervslivet kørende. Håndsprit er et essentiel middel, der bør benyttes så meget som muligt, så alle kan gå rundt med rene hænder. Det er nemt og fleksibelt at stille håndsprit rundt omkring på arbejdspladsen, såsom i indgangen, så alle har rene hænder allerede når de møder ind eller skal ud. Det kan placeres i køkkenet, på borde, på gangen, i mødelokaler - ja, sådan set over alt! Så husk håndsprittet! 

 

Hold afstand på arbejdet

For at undgå så meget nærkontakt som muligt, bør der være klart, at I skal holde afstand, når I arbejder. Det kan f.eks. gøres ved at markere gulvet i køkkenet eller hos kaffemaskinen, sådan at alle er opmærksomme på afstandskravene. Derudover kan I også opdele gangene på kontoret - ligesom i trafikken - og sørge for at alle holder sig til sin bane. Det vigtigste af alt er simpelthen bare, at I alle holder mindst en meters afstand fra hinanden på kontoret!

 

Erhvervsrengøring på kontoret

Det har selvfølgelig altid været vigtigt at holde kontoret rent, men erhvervsrengøring har aldrig været vigtigere end i denne tid! På kontoret kan I spare en masse tid og energi ved at have professionelle, der har styr på alle retningslinjer, til at stå for rengøringen. Udover at de kan tænkes som nogle vaske ægte corona-bekæmper, så holder de jo også kontoret poleret og skinnende, sådan at det altid ser professionelt og rent ud. En professionel service for professionelle kunder!