Facaderenovering giver friskt pust til ældre huse

3. august 2020

Dette indhold er sponsoreret.

Trænger din facade til en opløftning? Selvom det kan virke som et stort og uoverskueligt projekt, behøver det slet ikke at være sådan. Facaden af huset er det første, man møder og er ofte også det indtryk, der bliver hængende for besøgende og forbipasserende. En smuk facade byder velkommen og er med til at løfte hele husets pragt, og en renovering kan få en ældre bolig til at se ud som ny.

 

Hvorfor er facaderenovering en god idé?

En facaderenovering har mange andre fordele end de designmæssige træk, der vil pynte din bolig. Selvom det er skønt med noget flot at se på, gemmer der sig også endnu flere goder end det. En facaderenovering af en ældre bygning kan nemlig sikre en lavere varmeregning, da det giver en langt bedre isolering end før. Hertil giver det også bedre indeklima. En professionel udført facaderenovering er altså med til at sikre, at den ønskede varme bliver inde og den uønskede kulde ude.

En facaderenovering kan give dit hus nyt liv. Bor du i København eller områderne omkring Roskilde, Gentofte og Holbæk, så er Sahne-Byg klar til at hjælpe dig med din facaderenovering. Har du endnu ikke besluttet dig for, om du skal gå i gang med byggeprojektet, kan de også hjælpe dig med gode råd omkring facaderenovering, og hvilke muligheder, der er for dig og din bolig.

 

Inspiration til facaderenovering

Facaden skal selvfølgelig passe til resten af din bolig, så det giver et flot sammenhængende udtryk. Derfor er der også mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til materialer og designs, så du kan få lige det, der passer til dig og din bolig. 

Du kan bl.a. vælge imellem:

  • Forskellige træmaterialer
  • Moduler
  • Metal af forskellig slags (f.eks. aluminium, stål, blik)
  • Mursten
  • Pudsning