11. august 2020

3 gode råd til erhvervsflytningen

Står jeres virksomhed over for at skulle flytte adresse, og ønsker I at undgå større driftsforstyrrelser i forbindelse med flytningen? Det virker ofte som en uoverskuelig og omfattende opgave at flytte erhvervsadressen, da det typisk omfatter flytning af en stor mængde skriveborde, kontorstole, arkivskabe, spiseborde og mange andre møbler – foruden mange elektroniske enheder.

Alene omfanget af flytningen stiller store krav til logistikken og organiseringen, og man kan da også komme uden om en hel del udfordringer ved at planlægge sin flytning effektivt. Her får du tre gode råd, som har til formål at hjælpe dig med at undgå de typiske problemer, der opstår, når virksomhedens ejendele og medarbejdere skal flyttes til en anden adresse. Her er de tre gode råd til jer, der står over for en erhvervsflytning:

 

Råd #1 – Indret den nye adresse på forhånd

Tag kun det nødvendige med

Det vigtigste, når det kommer til erhvervsflytning, er at minimere antallet af spildte arbejdstimer, som bl.a. kan gå med indretning. Ved at være forberedt og sørge for så grundig en indretningsplan som muligt, kan din virksomhed med det samme rykke ind i jeres nye lokaler og påbegynde arbejdet. Med en klar plan for de nye lokaler og indretningen heraf, er det desuden muligt at få et overblik over nødvendige og unødvendige møbler og lignende – så skal I ikke bruge tiden på at pakke og flytte ubrugelige emner.

 

Råd #2 – Forbered nedpakning i god tid

Involver medarbejderne og spar tid

Ved en firmaflytning er en af de mest omfattende og tidskrævende punkter nedpakningen. Det er i denne forbindelse særlig fordelagtigt at inddrage virksomhedens medarbejdere tidligt, således at nedpakningen kan forberedes i god tid. Meld tidligt en dato for virksomhedsflytningen ud, og giv herefter medarbejderne tid og mulighed for at pakke ned over nogle gange. Tilbyd eventuelt at flytte de nedpakkede sager på lagerhotel. 

 

Råd #3 – Flyt det mest unødvendige først

Minimer spildte arbejdstimer med lagerhotel

Omfanget af en erhvervsflytning varierer betydeligt, men det er typisk en god idé at bruge et lagerhotel. Med tidlig nedpakning og god forberedelse, er det muligt at arbejde helt hen til flyttedatoen, og med et lagerhotel er flyttetimerne ganske få. Det giver jer nemlig mulighed for at komme af med unødvendige elementer allerede inden den egentlige flytning.

De fleste virksomheder vælger at flytte i weekenden. Fordelene ved dette er klare – I undgår forstyrrelser i jeres arbejde. En weekendflytning kræver dog typisk hjælp udefra, da virksomheden typisk ikke ønsker at indkalde medarbejdere til weekendarbejde pga. flytningen. Med en professionel fragtmand udføres flytningen effektivt og hurtigt, og I kan vende tilbage til arbejdet, når weekenden er slut – og så i helt nye rammer.

Om I flytter fra Virum til Holte, fra Birkerød til Allerød eller fra København til Farum, kan I med fordel kontakte Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS. De har stor erfaring med erhvervsflytninger af alle slags, og de har endvidere kapacitet til særlig sikker flytning af elektronik og andre følsomme elementer.

Virksomhed: Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS