Skal I have New Yorker glasvæg?

18. marts 2020

Opdel kontoret med en New Yorker glasvæg

Skrevet af Camilla Struck

På flere og flere kontorer ser man de karakteristiske newyorker glasvægge. Glasvæggene er formentlig meget populære på grund af, at de både tjener et æstetisk formål, men også forbedrer lys, lyd og indeklima. Ved de elegante glasvægge kan du undgå at lukke lysindfaldet fra et rum inde, men derimod udnytte lyset i andre rum med glasvæggen. Du kan også på den måde lukke af for støj uden at lukke af for udsigten, og derfor er newyorker glasvægge meget populære især på kontorer. Glasvæggene ses også i hjemmet, hvor blandingen mellem det industrielle og elegante harmonerer i høj grad. Overvejer du en newyorker væg på kontoret, så læs med her.

 

Giv kontoret et skud personlighed

Glasvæggene er med til at føre lyset videre fra rum til rum, hvilket er en af de helt store fordele ved at vælge en newyorkerglasvæg. Dit kontor får derfor en mere åben atmosfære, selvom væggen stadig deler rummet op. Når man har brug for arbejdsro, kan en glasvæg være en god og æstetisk flot løsning. Med gennemsigtighed bevarer du et åbent kontorlandskab, men giver stadig medarbejderne plads til at arbejde i fred og ro. Newyorker glasvæggene er karakteriseret ved de sorte sprosser, som giver den autentiske stemning af storbyen New York. Man kan naturligvis vælge sprosser i den farve, man ønsker, hvor især hvide og grå sprosser også er et stort hit.

Med newyorkervæggen kan du opnå et behageligt miljø på kontoret, som er til fordel for kunder såvel som kollegaer. Ønsker du en lys og æstetisk rumopdeling, kan du med fordel tjekke de forskellige newyorkerglasvægge ud.

 

En fleksibel løsning, der kan tilpasses dit kontor

Hvis du har bestemt dig for at vælge en glasvæg i newyorkerstil, kan du skabe en løsning, som passer til lige netop jeres kontor. Vælg derfor en glarmester, der kan skræddersy væggen, så den passer til jeres ønsker og krav. Her kan du f.eks. kontakte Husmer Glas og Facade i København, som har et stort og fleksibelt udvalg af newyorker glasvægge. På den måde kan du f.eks. få tilpasset sprosser, så du kan opnå det åbne og imødekommende udseende, som du ønsker. Her er det også muligt at montere en dør, så man kan skabe mere isolering og arbejdsro – uden at skulle lukke helt af. Det er også muligt at vælge glasvægge i hærdet glas, som gør, at væggen er mere modstandsdygtig end almindeligt glas. Det gør det sikkert for personer at færdes ved glasvæggen.

 

En elegant og moderne løsning til et godt arbejdsmiljø

Newyorker glasvægge kan bruges til mange forskellige formål på grund af den store fleksibilitet ved montering. På mange måder er løsningen både klassisk og moderne samt rå og stilfuld – derfor kan du indrette miljøet på kontoret efter jeres stil. Newyorker glasvæggen bidrager i al fald med personlighed til kontoret og giver mulighed for at lukke af og skabe arbejdsro uden at gå på kompromis med et åbent miljø. 

Virksomhed: Husmer Glas og Facade