Skal haven friskes op? Kontakt en anlægsgartner

5. marts 2021

Foråret er på vej, og det betyder en lysere tid og mere energi til at gå i haven. En flot og farverig have til sommer kræver dog lidt arbejde allerede nu. Trænger din have til at blive frisket lidt op? Så har vi samlet et par tips til dig med nogle ting, som du kan gå i krig med i haven for at gøre den klar til de varme måneder. Følger du disse, ender du med et smukt resultat, så du og dine venner og familie kan nyde havens farver og dufte hele sommeren. Læs med her for at kunne gøre-det-selv i din have.

 

Tips til havearbejdet

Det kan virke som et uoverskueligt projekt at gøre din have i tiptop stand. Derfor får du her nogle gode råd og nemme tips, hvis du godt kunne tænke dig at gøre-det-selv i haven til foråret og sommeren:

  • Sørg for at plante nogle planter, der kræver lidt pasning. På den måde gør du det ikke sværere dig selv, end det behøver at være.
  • Vær afslappet omkring dit havearbejde. Sæt ikke for høje forventninger til dig selv. Havearbejde skal gerne være dit frirum, hvor du kan koble af fra hverdagens travlhed.
  • Forbered haven i det tidlige forår ved at beskære træer og buske, fjerne ukrudt og gøre køkkenhaven klar.
  • Hav tålmodighed. Når det kommer til planter, kan resultatet godt lade vente på sig. Væbn derfor dig selv med tålmodighed.

 

Få hjælp af din lokale anlægsgartner

Har du ikke selv lysten eller tiden til at gå i haven, kan det være en god ide at kontakte din lokale entreprenør- og anlægsgartner til opfriskning af haven. En anlægsgartner kan både hjælpe med store opgaver, små forbedringer eller blot service af din allerede fine have, så den er klar til foråret og solen.