Prøv Escape Room I København med kollagerne

14. april 2021

Udfordrende aktiviteter i København

Skal I finde på noget at lave i weekenden? Hvis du enten med familie, venner eller arbejdet skal foretage jer en aktivitet i fællesskab, kan det godt være besværligt at finde en aktivitet, der både involverer alle, men også interesserer alle.

 

Gode ideer til fællesaktiviteter 

  • Skattejagt: Fordelen ved at vælge skattejagt som aktivitet er, at I kan være mange deltagere. Derudover kommer I også ud i naturen og bevæge jer, hvilket generelt vil forbedre alles humør. Denne aktivitet kræver planlægning i form af arrangering af hold, gemmested til skat osv., men al planlægningen vil være besværet værd.
  • Kanosejlads: En anden aktivitet, der kunne være god at foretage en større gruppe, er kanosejlads. Hvis I tager ud i kano, er dette en måde, hvorpå I sikre god dialog, samarbejde og frisk luft. Denne aktivitet vil utvivlsomt være et hit.
  • Escape Room: Et escape room er en teambuildingsaktivitet for virksomheder, venner og familier, som søger en udfordrende samarbejdsoplevelse. Typisk bliver man i et escape room låst ind i et rum, hvorefter man har begrænset tid til at læse en række koder og gåder for at undslippe. Det, som det kræver for at løse opgaven, er samarbejde, kommunikation og logisk tænkning. Escape room Copenhagen er til dem, der ønsker en sjov, udfordrende og nervepirrende oplevelse.
  • Virtual Reality: Virtual reality (VR) er en unik og anderledes oplevelse, hvor I ligesom ved escape room vil blive udsat for en række gåder, der skal løses i VR-universet. VR-spillet er designet til voksne, men børn over 13 år kan også deltage. Det vil være forskellige VR-opgaver, der skal gennemføres alt efter, om I er en lille gruppe eller der er tale om teambuilding for virksomheder, hvorved der er tale om en specialtilpasset oplevelse, hvis du ønsker at mærke virtual reality i København på egen krop.