Stor tæppeforretning med traditioner

25. marts 2021

Scheibel Tæpper er din lokale tæppeforretning ved Slagelse og Sorø, hvor du kan finde alverdens inspiration til dit nye gulv eller gulvtæppe. 500 kvadratmeter er fyldt med tæpper i alverdens teksturer, materialer og farver. Der er med garanti noget at lade sig inspirere af i butikken i Ringsted, hvad end det er ægte tæpper, pyntetæpper eller væg til væg tæpper, har Scheibel Tæpper et stort udvalg til attraktive priser. Forretningen har også et pænt udvalg af gulve så som vinylgulve eller linoleumsgulve, hvor de også tilbyder hjælp med monteringen heraf.  Alt i alt, kan tæppeforretningen faktisk hjælpe kunder med næsten al slags gulvbelægning. 

Tæppeforretning gennem generationer

Siden 1934 har Scheibel Tæpper været stolt tæppeforretning. Dengang hed forretningen dog Farvemessen, hvis nogen husker? Familien Scheibel har altså været dedikeret til gulvbelægningsbranchen i mange år efterhånden, og den nye generation fører stolt traditionerne videre og fortsætter i mange generationer endnu.  I butikken i Ringsted servicerer tæppeforretningen stolt hele oplandet heriblandt Sorø, Slagelse, Haslev og alle andre omkringliggende byer. Det har de gjort det lige siden dag 1, hvor Farvemessen åbnede. Selvom forretningen har ændret sig, vil du forhåbentligt kunne mærke noget af den gamle ånd og stemning fra tidligere tider, når du træder ind i tæppeforretningen.

Rådgivning og kyndig vejledning

Når en tæppeforretning skal kunne overleve i så mange år, må de have en hemmelig opskrift på, hvordan man fastholder kunder – og det har Scheibel Tæpper såmænd også. Rådgivning er nemlig i fokus ved hver enkelt kunde, der kommer og besøger forretningen. Alle kunder modtager kyndig vejledning, personlig service og får altid et attraktivt tilbud på lige netop det tæppe, de har set sig lune på.

Scheibel Tæpper hjælper både kunder med opmåling af gulv og tæpper, så den nye gulvbelægning passer 100% korrekt. Derudover udleverer forretningen tæppeprøver, så kunder kan mærke materiale og se, hvordan tæppet vil passe ind i egen bolig før køb.