Få ro i sindet med healing

3. august 2020

Dette indhold er sponsoreret.

At krop og sjæl er to afhængige størrelser, er efterhånden en fortærsket sandhed: Stress kommer til udtryk ved fysiske reaktioner, angst kan give hjertebanken, og i dag snakker vi endda om alt fra mental til seksuel sandhed. Har du nogle problemer som fx angst, spiseforstyrrelser, fysiske problemer eller lavt selvværd, bør du overveje, om ikke du bør behandles af en healer. Mange mennesker oplever at få ro i sindet og kroppen ved hjælp af healing, men hvad er det egentlig, at healing helt præcist er? Og hvad er historien bag behandlingsformen?

 

Hvad er healing?

Healing er en behandlingsform, som i virkeligheden retter sig til alle mennesker. Healing handler om at skabe balance i den enkeltes energi, og det er netop her, at behandleren – healeren – kommer ind i billledet. I behandlingsformen tilfører healeren dig energi. Dette sker fx ved tankens eller kærlighedens kraft eller ved håndspålæggelse. Healeren kanaliserer udefrakommende energi til dig. På den måde skaber healeren din indre balance. Du kender sikkert ordet ”healing” fra engelsk, hvor det betyder ”at hele” eller ”helende”. Behandlingsformen er baseret på idéen om, at der i kroppen cirkulerer en livsenergi.

 

 

Et væld af metoder

Men healing er selvfølgelig ikke bare healing. Således findes der flere forskellige metoder, og en af de allermest gængse, er håndspålæggelse, som også blev nævnt ovenfor, ligesom der bl.a. også findes kanaliseret healing og chakra healing. Oftest vil en healing dog starte med en indledende samtale mellem dig som klient og healeren, der fx spørger ind til din sygdom eller sygdomsforløb, tidligere eller nuværende medicinforbrug og behandling samt meget mere. Mange tror fejlagtigt, at healing blot er til åndelig og personlig udvikling. Sandheden er dog, at healing også kan bruges til at behandle et hav af fysiske og psykiske smerter. Så hvorfor ikke gå i behandling hos en healer? Det kan varmt anbefales!