Hvorfor skal du vælge en lokalboligadvokat?

18. februar 2021

Hvad er en boligadvokat, og hvorfor er det en god investering?

En boligadvokat varetager dine personlige interesser under et boligkøb, og fungerer som din uafhængige og uvildige rådgiver under hele processen. Boligadvokaten modtager ikke provision af sælger, eller fra realkreditinstitutter, banker eller andre. Fordelene ved at investere i en boligadvokat er, at denne er til for at varetage dine interesser - selvom mange ejendomsmæglere giver god rådgivning undervejs, er deres interesse i sidste ende at tilfredsstille sælgers interesser.

Skal du og skal købe bolig eller sælge bolig i København, Valby eller andetsteds, så får du den bedste købsoplevelse med en boligadvokat.

Det kan boligadvokaten hjælpe dig med

  • Køb af bolig - herunder rådgivning i juridiske og økonomiske forhold
  • Salg af bolig - herunder rådgivning i juridiske og økonomiske forhold

Når man køber ny bolig, er der en række ting, man skal være opmærksom på, og faldgruber, som man nemt falder i. Dette er noget boligadvokaten hjælper dig med at undgå, så du kan foretage et sikkert boligkøb uden risiko for, at der dukker dyre regninger op senere. Boligadvokaten hjælper dig med at gennemskue købsaftalen og tilstandsrapporten samt øvrige dokumenter, som er relevante for dit boligkøb.

Skal man sælge sin bolig rådgiver boligadvokaten i forskellige salgsformer såsom salg gennem ejendomsmægler, selvsalg, budrunde eller med-salg. Derudover hjælper boligadvokaten med at forhandle ejendomsmæglerens honorar.

Vælg en lokal boligadvokat

Når du skal vælge den rette boligadvokat, er det en rigtig god idé at finde en i lokalområdet. Vælg lokal boligadvokat i København og Valby, eller der, hvor du flytter til. På den måde får du en boligadvokat, som er særligt opmærksom, og som ved, hvilke ting der før har givet problemer. Derudover er der en sandsynlighed for, at boligadvokaten kender ejendomsmægleren, hvilket forhåbentlig bidrager til en rar og god relation for både sælger og køber under hele handlen.