Disse opgaver udfører en blikkenslager

2. juni 2022

Hvad laver en blikkenslager?

Jobtitlen som blikkenslager er en, som de fleste kender til. Men de færreste ved, hvad jobbeskrivelsen egentlig består af. Blikkenslagerfaget er et rigtig gammelt et af slagsen, og det udspringer oprindeligt af smedefaget.

 

Mange forveksler blikkenslagerfaget med VVS, men det er faktisk to forskellige ekspertiseområder. Mens din VVS-installatør tager sig af din dryppende hane og wc’et, der ikke vil skylle ud, så påtager blikkenslageren sig de arbejdsopgaver, der foregår udendørs.

 

Som ordet indikerer, beskæftiger en blikkenslager sig med blik som materiale. Det vil sige, at det er en blikkenslager, du skal have fat i, hvis du skal have fikset dit tag eller repareret dine tagrender.

 

Hvorfor hyre en blikkenslager?

Hvis du er en gør-det-selv-agtig type, kan det være fristende selv at kaste dig over de praktiske gøremål i hjemmet. Der er bestemt også mange opgaver, du kan påtage dig langt hen ad vejen. Men opgaverne, der hører under blikkenslagerarbejdet, bør du dog overlade til en professionel.

 

Blikkenslageropgaver kræver helt særligt værktøj, for at de kan udføres korrekt. Det ville volde dig en masse besvær, hvis du gav dig i kast med arbejdet på egen hånd, og et godt resultat vil ikke være garanteret. Med en blikkenslager ved hånden ved du, at sagerne bliver bragt i orden, og du kan tage det med ro.

 

Blikkenslager i Holbæk

Hvis du er på udkig efter en blikkenslager i Holbæk, bør du overveje at kontakte Jesper Petersen VVS. Firmaet har over 20 års erfaring inden for blikkenslagerarbejde, og de kører rundt i området omkring Holbæk, Roskilde og Vestsjælland generelt.

 

Du kan til hver en tid kontakte firmaet og indhente et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Hvis prisen matcher dit budget, kan Jesper Petersen VVS være din blikkenslager i dag.