Kebok leverer personale til hele landet

25. november 2021

Professionelt mandskab til hele landet

Sygdom, ferie og andre former for fravær rammer alle brancher fra tid til anden. Dygtige og effektive medarbejdere kan pludseligt blive ramt af sygdom, der holder dem fra at kunne på arbejde, nybagte mødre og fædre går på barsel og ferier skal afvikles. Når der er fravær på arbejdspladsen, er det vigtigt, at dygtige og kompetente personer træder ind og overtager arbejdsopgaverne, så den daglige arbejdsgang kommer til at glide ligeså flydende som det plejer.

Den Vestjyske virksomhed Kebok har gjort det til sin opgave at lukke huller ved fravær og tilbyder mandskabsudlejning af kompetente medarbejdere i hele Danmark og norden.

 

Dækker flere brancher

Kebok kan med sit kompetente og erfarne team dække flere forskellige brancher, herunder entreprenørbranchen, transportbranchen og jernbanebranchen. Virksomheden har opbygget en systematisk tilgang til rekrutteringsprocessen, der har til formål at sikre at den rette kandidat bliver matchet med den virksomhed, der mangler mandskab.

Udover at udleje veluddannet og professionelt mandskab har virksomheden haft succes med at udleje maskiner til hele Danmark og Norden. Maskinerne henvender sig til kundegrupper inden for deres kerneområder og kan betjenes af deres medarbejdere.

 

Glade medarbejdere = glade kunder

Kebok blev oprettet som virksomhed i 2007 med visionen om at levere solide og stabile personaleløsninger til transport- jernbane- og entreprenørbranchen. Virksomheden blev hurtigt en succes og udvidede med en afdeling i Oslo i Norge.

 En af nøglerne til succes ligger i medarbejderhåndteringen. Ved at have tilfredse og glade medarbejdere er succesraten for glade og tilfredse kunder utrolig høj. Derfor er kommunikation med og efteruddannelse af medarbejdere en vigtig del af arbejdsdagen hos Kebok. Virksomheden har hovedsageligt fastansatte medarbejdere og udlejer ofte de samme medarbejdere år efter år.

 

Professionalisme og faglighed i top

Ved at have fastansatte og veluddannede medarbejdere, som løbende efteruddannes sikres et meget højt niveau af professionalisme. Udover medarbejdertilfredshed og kunde tilfredshed er det professionalise og faglighed, der er i top hos Kebok. Medarbejdere der sendes ud til jernbanearbejder er alle certificerede hos Banedanmark, og arbejdsmarkedets krav bliver fulgt til punkt og prikke for at sikre tryghed og sikkerhed. Alle opgaver starter med en grundig dialog , hvor Keboks formænd sætter sig ind i virksomhedens behov og krav, hvorefter der rekruteres den bedste kandidat til opgaven.

Mottoet lyder på ”Et godt samarbejde er nøglen til succes”, og det må man sige, at virksomheden selv er et levende bevis på.