Snedker- eller tømrerarbejde?

30. august 2020

Dette indlæg er sponsoreret. 

Går du med byggeplaner?

Står du og skal udvide dit hjem med en tilbygning, skal du i gang med at bygge et skur i haven, eller går du med helt andre byggedrømme? Uanset hvilket projekt du skal i gang med, er det værd at overveje, om du kan klare det selv, eller om du har brug for hjælp fra professionelle hænder.

 

En god tjekliste

Der er mange ting, som man bør tage højde for, inden man går i gang med et gør-det-selv projekt. Nogle af de ting, der er vigtigst at få styr på inden projektets påbegyndelse, er blandt andet materialer, bygningskonstruktioner og byggetilladelser. Kan du tjekke disse tre ting af, vil du allerede have et godt overblik over dit byggeprojekt. Find ud af om du kan klare det selv, eller om du har brug for at hyre enten en tømrer eller en snedker til dit projekt.

Der er ofte et overlap mellem en tømrer og en snedkers arbejdsopgaver, og selvom de somme tider er små, er der alligevel nogle forskelle på de to titler. For det første kræver det forskellige uddannelser, altså enten en tømreruddannelse eller en snedkeruddannelse, og dernæst udfører en tømrer ofte de større, mere strukturelle opgaver med vægge, lofter, tag mm., hvor en snedker typisk vil lave opgaver, der har med døre, vinduer eller møbler at gøre.

 

Kontakt en professionel snedker

Når du har vurderet din situation ud fra ovenstående punkter, og du har erkendt, at du har brug for professionel hjælp, så kontakt Aksel Tang tømrer- og snedkerfirma. Her møder du kompetente og fagligt dygtige tømrere og snedkere, der vil sikre dig et flot resultat.

Er du ikke nået til samme erkendelse, og vælger du gør-det-selv-løsningen, skal du helt sikkert nok også klare det. Uanset hvilken løsning du vælger, skal du have held og lykke med dit projekt.