Hvilke formål kan du bruge en container til?

14. januar 2021

Det er nok rimelig indlysende, at en container anvendes til bortskaffelse af affald, men især når du har store mængder af affald, du skal have fjernet i forbindelse med eksempelvis renovering, nedrivningsarbejde eller lignende er en container utrolig relevant. Det kan være alt lige fra bortskaffelse af byggeaffald, industriaffald og haveaffald. Der er faktisk ikke nogen begrænsning på, hvad du kan bortskaffe i en container - så længe du blot husker at sortere dit affald deri.  

 

Lej en container til dit affald  

Der er flere forskellige fordele ved at leje en container. For det første er det med til at sikre nem bortskaffelse ved at spare dig for de gentagne ture til og fra genbrugsstationen. Herudover er du ligeså sikret korrekt bortskaffelse af dit affald. Du er også garanteret, at både udbringning og afhentning af containeren. Det kan faktisk ikke være meget nemmere at komme af med sit affald. Lej en container til forskellige formål. Hos P. Fournaise A/S kan du finde forskellige typer og størrelser af containere.

 

Forskellige typer af containere

  • Åben container: En åbne container er ideel til tungt affald som beton, murbrokker og lignende. Containeren kan åbnes i den ene ende, så du nemt kan køre ind med en trillebør og læsse affaldet af. Containeren er 10 – 12 m3
  • Højsidet container: En højsidet container er velegnet til affald, der ikke er så tungt men fylder meget. Det kan eksempelvis være jord eller brokker. Det er ikke muligt at smide affald over kanten, da den er for høj. Men den kan også åbnes i den ene ende, så du nemt kan fylde containeren. Containeren fås i flere størrelser bl.a. 20 – 24 – 30 – 36 m3.
  • Lukket container: En lukket container har låger i siderne og i den ene ende, som kan låses, hvorfor den er god til affald i byen. Containeren fås i størrelserne 7 – 12 -20 m3.

Alle containere må max veje 10 ton.