Er du ikke bekendt med bloggerskabet?

18. marts 2020

Freelance boligstylisten Mille Emilie skriver i et nyt blogindlæg på sin blog, at hun endelig er blevet indehaver af det velkendte bloggerskab. Hvis skabet ikke er så velkendt for dig, så fortvivl ej. Vi kommer her med en guide, så du kan forstå, hvad et bloggerskab er – og hvordan en genstand i det hele taget erhverver sig bloggerbetegnelsen.

 

Blogs er et inspirationsunivers

På samme måde som forskellige blogs fungerer som inspiration for læserne af diverse blogs, inspirerer og påvirker bloggerne også hinanden internet. Når noget bliver særligt populært blandt de store bloggere, bliver det nærmest et must-have både for bloggere såvel som følgere.

Lad os tage Monstera Deliciosa som eksempel – eller bedre kendt som bloggerplanten. Hypen omkring denne plante er startet på blogs, hvor bloggere nærmest har forgudet planten og omtalt den som uundværlig i boligindretningen. Jo flere der har haft planten på deres blog, jo større er hypen omkring planten blevet. I tilfældet med planten kender mange nu Monstera Deliciosa bedre som bloggerplanten. Dette er det samme tilfælde for bloggerskabet.

 

Bloggerskabet er egentlig bare et skab fra IKEA

Det populære bloggerskab er fra Stockholm-serien og er et skab i naturlig rotting. Uden mængden af bloggeromtale er skabet bare et helt almindeligt skab, men skabet har altså opnået bloggerbetegnelsen ifølge Mille Emilie. På grund af bloggerhypen omkring skabet har IKEA oplevet en enorm stigning i efterspørgsel på lige netop dette skab. Derfor har det været midlertidigt udsolgt – hvilket gør det endnu mere eftertragtet af både bloggere og følgere.

Mille Emilie har derfor måtte vente længe, før hun kunne få fingrene i dette populære IKEA-skab. Men nu har hun endelig fået bloggerskabet i stuen, og selvom hun skriver, at hun er ligeglad med, om det er et bloggerskab eller ej – så er hun i al fald med til at holde hypen ved lige.

 

Bloggerplanten, bloggerskabet – hvad bliver det næste?

Blogs og bloggere er enorm god reklame for produkter og møbler, især hvis de ikke er sponsoreret. Bloggerskabet står i skrivende stund til 2999 kr. på IKEA’s hjemmeside, som derfor kan siges at tilhøre nogle af IKEA’s lidt dyrere møbler. Derfor tør man derfor godt sige, at bloggerne og deres omtale af skabet har haft en betydning for salget af skabet.

Flere møbler og pynteting fra Søstrene Grene har også opnået bloggerstatus, og det er meget spændende, men samtidigt helt uforudsigeligt hvad der bliver det næste populære must-have hos bloggerne. En ting er i hvert fald sikkert – hvis du vil følge trendsne og have fingrene i de bloggerhypede ting, så skal du være hurtig på aftrækkeren.