Går du med en byggedrøm i maven?

25. maj 2023

Huset: Det uendelige projekt

Som husejer er der altid noget at lave. Det er de færreste husejere, som ikke har et projekt, de er i gang med, eller som de gerne vil i gang med for at huset er helt som de ønsker, både indvendigt og udvendigt. Køber man et gammelt hus og sætter i stand, er det ofte både indvendigt og udvendigt, at projekterne hober sig op, hvor både stue, køkken, badeværelse, garagen og haven trænger til en omgang. Køber man et nyere hus, er det ofte udendørsarealerne, der trænger til en hånd, som at plante hæk, lægge terrasse, bygge skur eller et legehus. Som husejer er der altid noget at gå i gang med.

 

Sommerens nye projekt

Sommeren er den perfekt årstid at gå i gang med byggeprojekter. Dagene er længere, og det er ikke så koldt at gå udenfor eller at holde døre og vinduer åbne, mens man renoverer indendørs.

Renoveringsprojekter eller tilbygninger er også gode at gå i gang med om sommeren. Er det taget eller vinduerne, der skal skiftes, er både du og huset garanteret bedre forhold ved at gøre det om sommeren eller i foråret. Vil du gerne have en tilbygning til huset, får du de bedste vilkår om sommeren eller i foråret, hvor det er nemmere at støbe og bygge udendørs.

 

Gør det selv eller professionel?

Overvejer du at gå i gang med dine projekter selv, eller er du i tvivl om, om du skal hyre en professionel tømrer? Har du hænderne skruet rigtigt på, er der mange ting, du selv kan gøre, hvis du er tryg ved det. Der kan også være mange penge at spare ved at gøre det selv, men der kan også være mange faldgruber, hvor du alligevel er nødt til at få en uddannet tømrer med ind over.

Vælger du at få en professionel tømrer til at stå for dine bygge- eller renoveringsprojekter, kan du vælge Tønnes og Ulstrup, der er beliggende i Vejle, men som varetager opgaver i hele Midtjylland og trekantområdet. Tønnes og Ulstrup er en erfaren og moderne tømrer i Fredericia med dygtige tømrere og konkurrencedygtige priser, som står klar til at hjælpe dig med at føre dine bygge- og boligdrømme ud i livet.