Digitaliseringen tager over

18. marts 2020

Professionel leverandør giver sit bud på de nyeste tendenser

Begrebet ’kommunikations løsninger’ spænder vidt, og det kan dække mange typer af produkter, som f.eks. porttelefonanlæg, samtaleanlæg eller sikringsanlæg. Én ting er dog fælles for alle produkterne – de udvikles konstant, og i takt med at verden er blevet yderligere digitaliseret, er kommunikations produkter blevet endnu mere indviklede, hensynstagende og innovative. Du præsenteres her for de 4 nye produkter, som professionel leverandør af kommunikations løsninger Kaj Larsen Communications A/S vil bide særligt mærke i.

 

Den helt store nyhed – 2. generation IX

IX systemer gør det muligt over IP, at fjernstyre og administrerer kommunikations installationer i bygninger og ejendomme. I starten af år 2019 kommer et nyt system, som Ole Klitkou, sælger hos Kaj Larsen Communications A/S, især ser som en stor nyhed i branchen. Med det nye IX system, foretages bl.a. en opgradering af skærme til 7 tommer Tuch med flere integrerede funktioner, som gør systemet fleksibelt og med mulighed for total tilpasning af en altdækkende løsning, så der kan tages hensyn til specifikke behov. Det smarte produkt gør det samtidig muligt at tilslutte et uendeligt antal enheder og er blandt de nyeste og mest fleksible digitale løsninger på markedet til prisen.

 

App-styring som en hovedstation

Når det kommer til almindelig styring af dørtelefon, findes der et væld af forskellige muligheder for systemer, som hver har deres fordele. JO systemet er et enkelt, videobaseret produkt, som er blevet udviklet i takt med digitaliseringen og nu kan styres via en app. Inspireret af det amerikanske marked, kan man altså nu ikke bare se, hvem der ringer på – det er samtidig muligt at åbne døren, tænde lyset osv. fra telefonen, så der aldrig opstår problemer med mistede nøgle, besøgende på uventede tidspunkter eller lignende.

 

En billigere løsning til hoveddøren

Nye og innovative løsninger behøver ikke koste en formue – og det er det nyeste WL-11 kommunikationssystem til hoveddøren et bevis på. Systemet er simpelt og derfor ekstremt brugervenligt, og med nye opdateringer der f.eks. dækker over forbedring af monitor og system stand by tider kan du få et lækkert produkt for en stadig lav pris, men så er du også nødt til selv at åbne døren (ingen fjernbetjent dørlås aktivering). 

 

GT-porttelefon med samlefunktion til flere brugere

’Den nye udvikling af GT-anlægget giver mulighed for at samle administration og styring af op til 480 opgange og 5000 boliger i samme digitale system og dermed sikre effektiv og nem adgangsstyring og opdateringsmulighed’, siger Ole Klitkou.

GT-anlægget er det velkendte porttelefonanlæg, der med sin nye opdatering er en af de mest brugervenlige og tilpasningsparate kommunikationsløsninger. Noget af det som er helt særligt ved netop dette system, er bl.a., at det har funktioner som tager hensyn til mennesker med handicap udfordringer og desuden har de bedste øvrige funktioner, der dækker over både exceptionel billedkvalitet, app modtagelse af opkald fra indgangsdøren, lysindikatorer ved opkald i bolig, svarstation med billede optager, zoom og Pan Tilt funktioner, for bare at nævne nogle af mulighederne i veludviklede svarstationer.