Overfladebehandling af lister

1. november 2021

Nye lister i huset?

Skal du have nye lister i huset, men kan ikke finde en farve, der matcher væggen, som du ønsker det? Så kan du få dine lister speciallavet. Denne overfladebehandling er en nem og simpel løsning, som tilbydes af forskellige overfladebehandlingsfirmaer. Det kan være alt fra den mindste skyggeliste til de største brædder: de kan alle overfladebehandles.

 

Kun fantasien sætter grænser

Der er ingen grænser for, hvilke farver du kan overfladebehandle dine lister. Overfladebehandling af dine lister kan foretages med stort set alle typer lak: det kan både være indvendige vandlakker, syrehærdende lakker og udvendige lakker. Med de mange forskellige typer lak, bliver det altså muligt at overfladebehandle alle typer brædder og lister. Der findes heller ikke nogen farve, som ikke er tilgængelig: det er lige meget, om det er en standard hvid farve, en skrigende pink eller dunkel og dyster grå og sort. Kun fantasien sætter grænser!

 

Hvordan overfladebehandles lister med lak?

Overfladebehandlingen med lak kan foretages med et højteknologisk lakanlæg. Det gør firmaet i stand til at lakere og overfladebehandle alle slags brædder. Alle emner bliver efter behandlingen lagt på tørrevogne og tørrer ved naturligt luftskifte, indtil den korrekte kvalitet kan ses på emnerne. Det sørger for at emnets endelig finish bliver, glat, blank og perfekt.