Find den rette tandlæge i Århus

24. maj 2022

Hvad er tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er en fobi for at gå til tandlægen. Hvis du oplever, at du udskyder tandlægebesøget så lang tid som muligt, og at din krop reagerer med voldsom nervøsitet bare ved tanken om tandlægestolen, så er du en blandt flere tusinde danskere med tandlægeskræk. Årsagerne til frygten kan være mange. For nogle er angsten startet i kølvandet på en ubehagelig oplevelse. For andre har tandlægeskrækken bare altid været der, fordi de eksempelvis er bange for eventuelle smerter.

 

Hvad kan du selv gøre mod tandlægeskrækken?

Der er heldigvis en lang række ting, som du selv kan gøre for at slippe af med din frygt. Først og fremmest er det en rigtig god idé at tale med din tandlæge om det. Når tandlægen er klar over dine bekymringer, kan vedkommende bedre hjælpe dig igennem behandlingen. Det kan desuden være en stor hjælp at få en tid tidligt på dagen. På den måde slipper du for at gå og tænke på det i flere timer. Du er også meget velkommen til at tage en god ven med ind til tandlægen, hvis du oplever, at det kan give dig tryghed og ro.

 

Besøg tandlægerne på Banegårdspladsen 10

Hvis du er bosiddende i Smilets By, bør du besøge en dygtig tandlæge i Århus, som kan hjælpe dig med at undgå tandlægeskræk. Hos tandlægerne på Banegårdspladsen 10 er de eksperter inden for området og har gennem årene hjulpet et hav af ængstelige patienter igennem behandlingerne. Det er en prioritet for dem at give alle en god oplevelse med i bagagen. Derfor yder de skånsomme og smertefrie behandlinger.