Større sikkerhed med faldsikring

30. august 2020

Dette indlæg er sponsoreret. 

Arbejder du på en arbejdsplads eller har du en virksomhed, hvor der ofte arbejdes i mere end 2 meters højde? Måske ved opstilling af stillads, etablering af afspærring eller ophængning af sikkerhedsnet? Det er faktisk mange former for arbejde, hvor det kræves, at man bliver nødt til at komme lidt op i højden, og så skal der benyttes faldsikring for at hindre dig eller dine medarbejdere i at falde.

 

Forskellige typer af faldsikring

Faldsikringsudstyr skal helt overordnet set optimere sikkerheden på din arbejdsplads eller i din virksomhed, da faldulykker er blandt de farligste på arbejdsmarkedet, og derfor skal du sikre dig imod dem. De tre ting, som faldsikringsudstyr skal være med til at forhindre, er: 

  1. Hindre personer i at falde
  2. Sikre en god arbejdsstilling i højden, så sandsynligheden for fald begrænses
  3. Opfange faldende personer, så der forårsages mindst muligt skade

 

Kvalitetssikret faldsikringsudstyr

Prosafe faldsikring er en kvalitetssikret faldsikring til tagkonstruktioner, og det kan være med til at sikre dine ansatte, når de fx vedligeholder eller reparerer et tag. Hvis de mister balancen i højden, er de sikret, og de bliver grebet. Denne form for faldsikring indeholder en sikkerhedsfod, wire og glider. Løsningen er både vandtæt, men samtidig også meget fleksibel, og der medfølger en høj grad af frihed i forhold til, hvor du og dine medarbejdere ønsker at placere sikkerhedssystemet. Når det er sat op, har du et fuldstændig stabilt underlag, som sikrer dine medarbejdere, og som samtidig er en holdbær og økonomisk god løsning for din virksomhed.

 

Optimal sikkerhed i hverdagen

Sørg altid for, at din virksomhed har styr på sikkerheden. Her skal du aldrig gå på kompromis, da det i sidste ende kan gå galt, og i værste tilfælde kan det koste menneskeliv. Der er lovgivning på området, og det er arbejdsgiverens ansvar, at denne lovgivning bliver overholdt. Hvis du som medarbejder ikke føler, at kravene på området overholdes, er det vigtigt, at du råber op, så der bliver gjort noget ved det. Stil krav til din sikkerhed på din arbejdsplads, så du altid ved, at du kommer trygt og sikkert hjem.