Vognmand med erfaring inden for landbrug

14. januar 2021

Har du travlt på gården, og kunne du godt bruge en ekstra hånd i de travle måneder, så bestil en vognmand, der har erfaring inden for landbruget. En vognmand kan eksempelvis hjælpe dig med gyllekørsel, transport af korn, grus og lignende. På den måde slipper du for selv at skulle sørge for transporten af forskellige materialer. Du kan koncentrere dig om det øvrige arbejde, der får din virksomhed til at køre rundt. Læs mere her om, hvordan en vognmand kan være behjælpelig for dig.

 

Hvad kan en vognmand hjælpe med?

En vognmand kan have mange forskellige arbejdsområder. Et eksempel på en vognmand, der har erfaring inden for landbruget, er firmaet vognmand Thomas Kragh Andersen tæt på Randers og Viborg. Med en vognmand kan du få hjælp til følgende:

  • Transport af korn og foderstoffer til dine dyr
  • Kørsel af gylle
  • Levering af sand, grus, kosand og andre materialer
  • Transport af græs- og majsensilage
  • Og meget andet.

Du skal dermed ikke bruge tid og energi på at transportere forskellige ting, men kan blot lade vognmanden om dette.

 

Hvad er prisen på en vognmand?

Prisen på en vognmand afhænger af den enkelte opgave og varigheden af denne. Har du jævnligt brug for hjælp til transport, så kan en vognmand være et godt alternativ til en fuldtidsmedarbejder. Du kan ofte sammensætte en specifik aftale med firmaet, så de kører for dig, når det passer dig og din virksomhed.