Professionelt flyttefirma åbner ny afdeling i Skanderborg

18. marts 2020

Flere og flere både private og erhverv vælger at alliere sig med et professionelt flyttefirma, når pælene skal hives op ét sted og flyttes til et nyt, og Skanderborg er for nyligt blevet et professionelt flyttefirma rigere.

 

Kompetent flyttefirma bredder sig over Østjylland

Private og erhverv i Odder, Horsens og nu også Skanderborg kan trygt lade deres inventar, møbler og interiør i hænderne på Skanderborg Flyttefirma, når det af den ene eller anden årsag er på tide at hive pælene op og flytte. Odder Flytteforretning, Horsens Flyttefirma og Skanderborg Flyttefirma er alle ejet og drevet af Rune Kirk Jakobsen, som har været i branchen i mange år og som brænder fra sit arbejde. Virksomheden startede som en enkeltmandsvirksomhed, men i takt med større og større efterspørgsel og mere omfattende opgaver blev virksomheden udvidet til det meste af Østjylland og flere professionelle flyttefolk blev tilknyttet. I dag varetager alle tre flyttefirmaer flytteopgaver for både private, kommunale institutioner og erhverv og hjælper med både små og store opgaver.

 

Når flytningen bliver en for stor mundfuld

At pakke ting ned i nogle kasser og at bære dem ud i en trailer virker for de fleste som en nogenlunde overskuelig opgave. Alligevel kommer det bag på de fleste, hvor meget tid, planlægning og muskelmasse en flytning egentlig kræver, og flere og flere vælger derfor at betale sig fra en professionel hjælpende hånd. Ved Skanderborg flyttefirma bliver det dog ikke en dyr hjælpende hånd, da virksomheden har stor fokus på at tilbyde deres kunder en økonomisk flytning, da andre omkostningerne ved en flytning er store nok i forvejen. Fordelen ved at vælge et professionelt flyttefirma er, at flyttemændene er uddannede i at strukturere, planlægge og udføre en flytning, at de har det rette udstyr, og at de kan hjælpe med alle de aspekter af flytningen, som du ønsker. Vil du helst selv pakke dine ting ned, kan du lade de professionel om blot at slæbe og køre, men virker der som en stor mundfuld at pakke en hel bolig ned, kan Skanderborg Flyttefirma også hjælpe med dette.

 

Et flyttefirma, der kan lidt ekstra…

Visionen i alle tre flyttefirmaer er at være Østjydernes foretrukne flyttefirma, hvilket de realiserer ved at være yderst fleksible, hurtige på aftrækkeren og ved at tilbyde yderst konkurrencedygtige priser. Men udover at råde over professionelt flyttegrej, kunne løfte tunge ting og overholde aftaler, tilbyder flyttevirksomheden lidt mere, end hvad andre flyttefirmaer er i stand til. Elektrikerbaggrund tillader de kompetente flyttemænd at hjælpe kunder med demonteringer af vaskemaskiner, ovn og andet udstyr, der skal fjernes af professionelle fagmænd, så kunderne kan slå to fluer med et smæk.

Ved Skanderborg Flyttefirma er du sikret kyndig, professionel og effektiv hjælp, når du står over for en flytning. Der bliver taget nænsom hånd om det, der skal flyttes og effektivt, grundigt og professionelt arbejde sikrer dig således en sikker flytning til en fordelagtig pris.