Gode råd til valg af murer

24. maj 2022

Find en fast murer til din forening

Har du brug for hjælp til en mureropgave ved din bolig? Så er du måske allerede på jagt efter en murer i Aarhus. Det kan dog være svært at vide, hvem du skal vælge. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du finder den rette murer. Først og fremmest kan det være en god ide at hyre en privat murer, da du kan spare en del penge på dette. Derudover har de forskellige murere ofte et specialeområde, så du er sikker på at få den rette hjælp, hvis du søger efter dette. Du kan desuden være heldig, at mureren viser dig nogle tips og tricks, som du selv kan bruge senere.

 

Hvad koster en murer i timen?

Det kan være meget forskelligt, hvad det koster at få en murer ud i Aarhus for at hjælpe med en opgave. Det afhænger nemlig både af murerens kvalifikationer, hvor i landet mureren driver sin virksomhed og selvfølgelig af den enkelte opgave. Timeprisen ligger dog ofte mellem 200 og 600 kroner og typisk på 300 kroner. Det er altid en god ide at indhente flere tilbud fra forskellige murere, da du på den måde kan finde den bedste pris og måske presse murerne ned i pris.

 

Find en fast murer til ejerforening

I forbindelse med murerarbejde i ejerforeninger kan det være en god ide at lave et fast samarbejde med en murer til foreningen. Her kan I starte med at lave en liste over forfaldende mureropgaver og kommende opgaver. Derefter kan I finde tre eller flere murere, som kunne være interessante at få tilbud fra vedrørende en fast aftale. Find en fast murer i Aarhus. Murerne kommer efter besigtigelse af fællesarealerne og giver et bud på en fast aftale. Ejerforeningens bestyrelsen gennemlæser derefter tilbuddene og vælger på baggrund af disse den murer, som vil give bedst mening at starte et samarbejde med.