Oplev Afrika på tæt hold med luksus safari

29. juni 2021

Har du nogensinde prøvet luksus safari?

At tage til Afrika og se de vilde dyr, har været en fritidsinteresse, som diverse klasser har nydt. Der er nemlig ikke så mange store dyr, som får lov til at gå frit i den danske natur – i hvert fald ikke uden at have et bestemt formål som køer eller heste. Der er derfor noget fascinerende ved at få lov til at komme tæt på vilde dyr, som ikke er andet end dyr.

 

Luksus safari er komfort og mindeværdige oplevelser

Der er både store kulturforskelle, og det betyder, at flere rejsebureauer forsøger at lave turen til Afrikas vilde savanne mere attraktiv: Derfor er der opfundet konceptet ”Luksus Safari”. Luksus Safari går ud på, at man som rejsende får lov til at bo i smukt indrettede hytter og boliger med masser af plads og moderne fornødenheder. Det betyder, at selvom du kommer ned til et helt nyt kontinent, et mere vildt og fremmed land, så har du stadig en stabil base, hvor du kan slappe af og lade oplevelse nedfælde sig. Der er mange muligheder for at vælge bolig, så du kan både få de overdådige boliger og almindelige hytter. Udover bolig har rejsebureauerne også kontakt til diverse aktiviteter, så du bliver transporteret rundt og se dyrene uden at forstyrre dem.

 

Oplev rovdyr og andre dyr i det fri

Når du tager afsted med Luksus Safari, er alting tilrettelagt for dig. Du får tilknyttet diverse tourguides, som ikke kun transporterer dig rundt, men kan tilbyde dig værdifuld viden og vejledning om de mange spændende dyr, så du får meget mere ud af at se de dele af verden, som du normalt ikke har adgang til. Du får selvfølgelig dyrene at se i deres naturlige habitat, men de bliver ikke forstyrret, fordi dine tourguides sørger for, at du kommer tæt på.