Zoneterapi genopretter balancen i kroppen

20. august 2021

En anerkendt fysiologisk terapiform, som fortsat er uforklarlig, men virkningsfuld, er zoneterapi. Ved at bruge trykkemetoder på diverse kropsområder er det muligt at sikre en øget blodgennemstrømning. Dette føres til en mere balanceret krop og en formindskelse af diverse sygdomme. Behandlingen har været praktiseret i lang tid, men stadig er der ikke nogen forklaringer på, hvordan blodgennemstrømningen forbedrer ens livskvalitet. Til gengæld bliver det dagligt brugt af fysioterapeuter, som har fundet ud af, hvor gavnligt det er for kroppen. Dette indlæg giver dig derfor til at give behandlingen et forsøg, hvis du har brug for forbedring af kroppen.

 

Hvordan foregår zoneterapi?

Zoneterapi foregår som sagt ved brug af særlige trykketeknikker. Det skyldes, at kroppen er opbygget af komplekse forbindelser mellem kropsdelene, og derfor kan påvirkning af enkelte områder have en forbedrende effekt andre steder. Især fodzoneterapi er meget anerkendt, da foden er forbundet til store dele af kroppen, og derfor vil blide tryk i bunden af foden åben op for blodgennemstrømningen andre steder. Inden terapien begynder, skal det dog klargøres, hvilke sygdomme som zoneterapien skal modvirke. Herefter tager fysioterapeuten fat i de rette områder og trykker dem. En typisk behandling med zoneterapi er først virkningsfuld efter 2-3 behandlinger. Er der tale om en forværret sygdomstilstand, er der behov for flere behandlinger, før du kan se forbedringer i din væren.

 

Zoneterapi i lokalområdet

Folk, der er bosiddende i Randers og omegn, kan med fordel kontakte Thomsen Fysioterapi & Osteopati. De har mange års erfaring med at åbne op for kroppen og give et øget velvære, så du har mere overskud i hverdagen. Søger du derfor zoneterapi i Randers, er det et godt sted at kigge nærmere.