Få afhentet haveaffald

24. maj 2022

Fordelen ved at få afhentet haveaffald

For at passe på miljøet er det vigtigt, at vi sorterer vores affald korrekt, så det ender de rigtige steder.
Det samme gælder for haveaffald. Det er måske de færreste, der tænker over det, men det er vigtigt at vi også sorterer haveaffaldet. Haveaffald er planter og alle de forskellige dele af planter, træbeskæringer, hækklip, grene og nedfaldsfrugter.
Haveaffald er ikke jord, plastposer, heller ikke selvom de er bionedbrydelige og grene/træer, der større end en diameter på 10 cm. De skal i stedet i storskrald.

 

Hvad er mulighederne for at bortskaffe haveaffald?

Der er flere forskellige muligheder, når du vil skaffe dig af med dit haveaffald.
Den ene mulighed, som mange vælger, er at køre alt haveaffaldet på genbrugsstationen, hvor der er tydelig skiltning til alle former for haveaffald. Hvis du ikke har en trailer eller har mulighed for at køre dit affald, kan du vælge at brænde det af, under sikre forhold selvfølgelig. Det er også muligt at få afhentet dit haveaffald af kommunen. Til sidst kan du vælge at bestille en container, eller en anden særlig form for opbevaring til dit haveaffald, som du kan få kørt væk.

 

De mange fordele ved at få afhentet haveaffaldet

Den største fordel ved at få afhentet dit affald er, at du slipper for at køre til og fra genbrugsstationen flere gange. Du slipper også for at sortere affaldet, når du kommer derud, og du kan i stedet læne dig tilbage og nyde, at du har gjort et godt stykke arbejde.
Med Haveaffald.com kan du nemt og billigt få hentet dit haveaffald i Aarhus, så du slipper for besværet. Haveaffald.com tilbyder afhentning af haveaffald i Aarhus for at gøre det nemt for haveejerne at bortskaffe affaldet. Afhentning af haveaffald i Aarhus er nemt og en god måde at spare tid og kræfter på.