12. november 2020

Frisk fisk leveret til din virksomhed

Der er mange gode grunde til at gøre fisk til en implementeret del af kosten et par gange om ugen – hvad end det er på arbejdspladsen eller i privaten. Fisk indeholder nemlig omega-3 fedtsyrer, D-vitamin og protein, som er godt for helbredet. Ifølge Hjerteforeningen er fisk endda med til at mindske åreforkalkning og blodpropper grundet indholdet af omega-3 fedtsyrer.

Står I og skal bruge frisk fisk i jeres gourmetrestaurant, i kantinen, på hotellet eller andetsteds? Så er der heldigvis mange fiskegrossister i Danmark. I Danmark har vi heldigvis gode muligheder for at skaffe friske fisk ude fra kysterne, og derfor er der mange muligheder for at få leveret frisk fisk til private samt erhvervsdrivende. Har du ikke meget tid til at svinge forbi den lokale fiskehandler, så er der heldigvis mange fiskegrossister, der kan komme dig til undsætning.

 

Hvad skulle det være?

Udvalget af frisk fisk i Danmark er stort. En af de mange virksomheder, der leverer fersk fisk og skaldyr engros, er Århus Fiskeeksport. De har mange års erfaring med at forsyne erhvervsdrivende, så de kan få lige præcis de fisk, de står og mangler i sæsonen. Hos dem, samt mange andre fiskeleverandører, kan du få røget fisk, fersk fisk, skaldyr og fiskefars – herunder alt lige fra laks, sej og rødspætte til jomfruhummer og rejer. Det er også muligt at få leveret frisk fisk på frost – eller var det hellere noget med varme fiskefrikadeller- og fileter til frokostbordet?

 

Engros fisk og skaldyr til store dele af Midtjylland

Hos Århus Fiskeeksport kan du få leveret fisk og skaldyr til virksomheden - selvom de hører til på Aarhus havn er det ikke noget problem at levere uden for byen. Hos dem er du sikker på, at fisken altid er frisk og af høj kvalitet. De leverer også fisk og skaldyr engros til Horsens, Vejle, Hobro, Aalborg, Randers, Viborg – ja, generelt store dele af Midtjylland. For de fleste fiskeleverandører gælder det, at deres sortiment er præget af sæsonen. Se mere på deres hjemmeside for at se, hvad de tilbyder.