Frisk din bolig op med en aluminium facade

22. november 2021

Frisk din bolig op med en aluminium facade

Med en aluminiumfacade kan du give dit hjem et helt nyt look og modernisere udtrykket udefra. Det kan være en fordel at modernisere din facade, fordi du dermed kan sætte dit eget præg på din bolig, og samtidig kan du gøre den mere værd, hvis du en dag ønsker at sælge. En aluminiumfacade kan sættes på et hvilket som helst hus, og det er med til at gøre dit hjem attraktivt overfor eventuelle købere, fordi det skiller sig ud fra mængden.

 

Ny facade – Hvilke typer findes der?

Der er flere muligheder, hvis du ønsker en ny facadebeklædning. Der er kobber, som kan give et mere personligt udtryk, og som er rødt når det sættes op, men farven falmer med årene. Hvis du ønsker noget knap så iøjnefaldende, kan zink eller aluminium være løsningen. Det er mere råt og rustikt at se på, men giver også et personligt og meget eksklusivt udtryk. Aluminium er et meget slidstærkt materiale, som ikke bliver kedeligt at se på efter kort tid, og som heller ikke mister sit flotte rå udtryk efter nogle år.

 

Få professionel hjælp

Få en aluminiumfacade i Horsens og Skanderborg og få hjælp af KBZinc, som er din blikkenslager til diverse blikkenslagerarbejde. Med professionelle til at sætte din facade op, slipper du for at gøre arbejdet selv, og du kan læne dig tilbage og nyde dit moderne og personlige hjem.