11. august 2020

Giv dit firma et professionelt udtryk med fotoprint og tryk

Som firma skal mange områder spille, for at man bliver succesfuld. Et af de områder, nogle ikke tager seriøst nok, er firmaets ydre billede, altså hvordan virksomheden viser sig for andre. Ser firmaet ikke professionelt og ordentligt ud, kan man miste kunder på det. Det er dumt at gå glip af kunder, når det er så let at hjælpe sit firma til at udstråle kvalitet, professionalitet og grundighed.

 

Dette kan du få lavet

Der findes utrolig mange former for trykopgaver, der kan laves med det formål at give et firma et mere professionelt og personligt islæt:

 • Visitkort
  Skal medarbejderne vise sig fra sin bedste side, uanset om de har møder på kontoret eller støder ind i en potentiel kunde på en restaurant, skal de udstyres med visitkort. Kan man give kunden et gennemarbejdet visitkort i hånden, husker de firmaet og får et indtryk af, at I har styr på tingene.

 

 • Flyers
  Skal der gøre smagfuld reklame for virksomheden, er flyers et godt bud. Få hjælp af dit valgte trykfirma til at vælge farver og former, der fremhæver firmaet på bedste vis. Mulighederne er uendelige, og udtrykkene kan være mange, så det er bare at vælge!

 

 • Plakater
  Dit erhverv skal kunne ses, hvis det skal have succes. Kunder gror ikke på træerne! Derfor kan man skabe opmærksomhed gennem smukke plakater. Potentielle kunder vælger firmaer fra, hvis deres reklame ikke giver et godt indtryk. Derfor er det utrolig vigtigt, at plakaterne sidder lige i øjet.

 

Inden for fotoprint findes der også produkter, der vil hjælpe en del på at forbedre firmaets ydre:

 • Laminering
  Få lamineret vigtige papirer. Det beskytter dem mod snavs og fedtede fingre, og hvorfor skulle kunden tur købe jeres ekspertise, hvis I ikke engang kan passe på et papir? En god idé er også at få lamineret sine visitkort.

 

 • Krus
  En sjov måde at gøre opmærksom på sig selv på, er ved at sætte et fotoprint på krus. Så står virksomhedens logo printet ind i nethinden hos kunden, når de sidder til møde hos jer og får tilbudt en kop kaffe.

 

 • Billedprint
  Billeder og fotografier kan live selv de kedeligste kontorer op med det samme. Der er oftest ingen grænser for, hvad man kan fremstille af billeder nu til dags.

 

Få hjælp fra en professionel

Vil du undgå skæve billeder og pixelerede fotografier, er det bedst at opsøge en professionel. Så får man det bedst mulige resultat og spilder ikke sine penge på halvgode løsninger. Skal du have lavet fotoprint og tryk, kan Nordic Digital Lab levere gode produkter til dit firma.

Melder man sig til som erhvervskunde hos Nordic Digital Lab, får man en lang række fordele, der gør en travl hverdag nemmere. Du får:

 • Rabatter
 • Løbende tilbud
 • Tilsending af faktura i stedet for betaling med det samme
 • Hurtig levering
 • Kompetent og professionel sparring på tryksager til erhverv

Som erhvervskunde er der altså klart fordele ved at bestille fotoprint og tryk hos Nordic Digital Lab.

Virksomhed: Nordic Digital Lab